Om "intim" piercing

Fick en fråga av emelie

Så nu tänkte jag berätta då.
I början av januari beslutade jag mig att jag villa "piffa till" det där nere, för det ser ju för j*vligt ut, så jag gick till min kära piercare i Halmstad, Anders Pihl . Jag var så nervös att jag trodde jag skulle dö, men av med kläderna och sära på benen haha. När han satte dit tången om klitoris blev den blå och de gjorde så ont att jag trodde jag skulle svimma. Nu kunde det inte göra mer ont tänkte jag. Nä visst, när nålen gick igenom satt jag som paralyserad, det var en smärta som inte går att beskriva. Men när väl nålen och piercingen var i på några sekunder så försvann smärtan. Så ont gör det, som fan, men bara snabbt.

Och sedan till frågorna, hur läkte den? Och hur skötte jag den.
Jo, jag fick råd att jag skulle tvätta den i duschen med intim-tvål. Men de orkade ju inte jag bry mig om. Så jag tvättade den med vatten och tvål när jag duschade och jag måste säga att jag har ALDRIG haft en piercing som läkte så snabbt. Hade inte det minsta ont efteråt och den läkte som sagt mer eller mindre helt av sig själv.
Det ända som hände i början mens den läkte var att varje gång jag satte bena i kors, gick i klackar, hade tajta jeans... You name it, så blev jag JÄTTE k*t. Det spritte i underlivet mer eller mindre hela tiden. Men det försvann efter några veckor. Nu spritter det bara extra mycket när man gör vissa saker (secret information).

Så ja de läkte helt awesome. Och det var den mest lättskötta piercingen jag haft.

Kan också tillägga att jag är extremt nöjd med den.emelie

sv: tack för svaret! shit, den smärtan lär ju vara helt crazy, men om man orkar leva kan man fanemig ta lite mer smärta och pierca sig i klittan, haha!

2011-04-02 | 11:15:35 | http://emelielandberg.blogg.se/
Elmo

hej ja skrev ju för en tid sedan att du var grymt snygg å mkt snyggare än Dessie å du skrev att du blev lite generad osv.. hmm..Då vet jag inte hur du tar detta. MEN en tjej som piercar sig där nere är seriöst grymt vacker, modig å verkligen WOW, så du blev nu ännu snyggare, bara så du vet

2011-04-02 | 21:10:01 | http://varulv.blogg.se/
Jane - ROCKBLOGGEN

Jag har också en :) Den är GULD värd!;)

2011-04-04 | 11:03:21 | http://thediarybitch.blogg.se/
Cassie

men hörru, tänk om något går fel då ? så man typ tappar känslen, är det hejdå orgasm via klittan då eller?!

2011-07-15 | 01:44:32 | http://casshi.blogg.se/
Della

håller med cassie, eller undrar rättare sagt samma grej!

2011-11-15 | 16:15:30 |
ohaaanaaa

Till Cassie;Idag är det många piercare som inte kör rakt genom klito därför att det är för stor risk att det blir fel. När man piercar kappan, som på bilden gör man inte genom klio, utan ovanför, sp oroa dig inte :)jag percade "christina", asnice o göra. de är inte alls farligt, man tror att d ska va värre att pierca sig i fittan än andr ställen, men troo mig, de här va en av dom bästa o den som gjorde minst ont o j har haft på sjukt många ställen.. Prova föff, d soft som fan <3

2012-05-12 | 21:14:19 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!