Jag har inte träningsvärk, jag är bara mör i kroppen

Dagen efter tre träningar och jag har inte träningsvärk?
Jag är som sagt lite mör i kroppen, men ingen träningsvärk?
Vad fan?

Jag som hade hoppats på en go jävla träningsvärk i hela kroppen så man kunde klappa sig på bröstet och vara lite stolt. Men icke? Förstår inte riktigt hur, men jag har inte en ända gång fått riktig träningsvärk efter att jag tränat nu. Sjukt?
Fick precis tanken att det kanske berodde på att jag stretchar så ordentligt efter varje pass? Stretchar ju 15 minuter efter alla pass (förutom om passen är direkt efter varandra, men ja ni fattar). Då går jag ju i och för sig igenom hela kroppen och stretchar noga och länge. Men de borde väll inte göra så att INGEN träningsvärk kommer dagen efter? Eller gör de det?

Sitter även och svär tyst för mig själv att jag inte kommer kunna träna på 11 dagar under påsken eftersom att jag skall till halmstad. INGEN träning på 11 dagar? Hur ska mina magmuskler stanna kvar då?!

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!