Her Styler

Min räddare!

Herstyler Mask

Her styler är ett märke jag aldrig tidigare hört talas om. Men för 2 veckor sedan köpte jag denna hårinpackningen på rea. Fick den för 200 kr. (kostade egentligen 500kr.) Dock tror jag inte den finns på så många ställen. Inte ett svenskt märke. Dock hittat den på en massa amerikanska hemsidor där den finns att köpa för 250-550 kr.

Men i alla fall. Jag fick garanti på den, att jag kunde lämna tillbaka den om jag inte vart nöjd med den. Men efter att använt den nu 2 ggr i veckan sedan jag köpte den kan jag inte annat än säga att jag är nöjd. Svindyr, JA. Men värd det? Ja. Asså mina toppar stod åt alla håll och kanter. Och hela mitt hår var torrt och risigt. Men efter bara 2 veckors användning nu är mitt hår MYCKET och då menar jag verkligen MYCKET bättre. Inte nog med att den luktar fräscht och gott, mitt hår är lent som silke och topparna spretar inte alls lika mycket längre. (Lite spretar dom, men inte ens en 10del så mycket som innan).

Och nu vill jag bara tipsa alla om att denna produkten. För jag är så otroligt nöjd asså!

Her Styler har tydligen massa andra svindyra produkter. Om jag hittar något sånt på REA igen så skall jag nog införskaffa mig det. Men som sagt. 100% nöjd.

http://www.sfrproducts.net/herstyler-hair-mask.html
http://www.amazon.com/HerStyler-Herstyler-Mask/dp/B001BIOPO2
http://deadseaonlinestore.com/hs1.aspx

Tre hemsidor jag hittade den på. Finns många fler också.

 

 Wysteriia gets in shape

Svar: Nej finns inget Zumba pass här jag bor tyvärr, på tok för liten stad :) haha!

2011-04-04 | 15:43:49 | http://wysteriiagetsinshape.blogg.se/
Jennie ♥

sv: det är gråhund = jakthund :) gör du idga?

jättefin blogg!

2011-04-04 | 19:22:56 | http://jennsiii.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!