En trip till Johan, Jenny och Emlily

Idag har jag för första gången på länge GJORT något. Förutom att träna och söka jobb som jag ägnar all min tid till så har jag idag, tillsammans med rockstjärnan, besökt en i hans band (johan) och hans flickvän Jenny och deras bedorande dotter Emily. Vi fick god kaka och männen drack kaffe. Jag drack inget.

Men det var så roligt, jag hade pratat litegranna med Jenny tidigare men bara sett henne på bilder. Så jag trodde att hon var jätte lång (dont ask me why) när en otroligt söt brud i min längd kliver in i rummet med en bebis blev jag lite smått chockad på insidan. Inte alls som jag trott. Ganska exakt 20 cm för kort än vad hon vart i mina ögon haha.
Så nu när jag insåg att hon faktiskt var i min storlek blev jag lite smått lättad. Lååååååånga ståtliga tjejer skrämmer mig lite.

Men nu skall jag tvätta av mig dagens smink och krypa till kojs.
Hörs imorgon då det blir massor va träning.


Jenny

Hahah.. Tror att du är den första som fått för dig att jag skulle vara så lång :P

Dock hade jag med mig en tjejkompis på förra spelningen som är 176 cm (tänker jag mig långt för en tjej) men för en gångs skull var jag inte så "kort" med 12 cm klack :P Kanske därför du fått för dig att jag skulle vara längre? xDHaha.. Komiskt iallafall.. Långa ståtliga tjejer skrämmer mig också ibland :PMen, det var kul, måste göras om ^^

2011-04-05 | 09:29:30 | http://crescentsolitaire.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!