En mycket trevlig söndag!

Ja, idag har jag som planerat träffat Jenny. Jag åkte till Södra och mötte henne vid 2 tiden. Vi hämtade upp Emily och drog oss till La City. Kikade lite och sedan hittade jag en skinnjacka för 200 spänn som jag gillade och en ny töjning (tappar ju ringarna hela tiden!). Jag fick se lite av stan som jag inte sett förut och sedan tog vi en rast på Sandys. Fick pratat om gud vet allt och inget. Mucho Trevligt asså!
Måste också tillägga att Emily (Jennys 9månaders dotter) var en liten ängel Vart med oss och shoppade och gick omkring flera timmar och var bara lite sur någon gång. Wow alltså. Jag som alltid trott att alla barn är hemska monster som bara skriker bajsar och äter. Men tydligen kan dom vara riktigt söta ;) .

Nä men jag har haft en kanon söndag och de var super trevligt!
Vid 1900 tog jag tåget till Haninge igen där min kärlek mötte upp mig och tog en promenad med mig hem. Gjorde mig himla glad. Alltid kul att slippa gå ensam hem. Så ja de är väll det jag sysselsatt mig med idag. Och imorgon ska jag göra ingenting fram tills jag ska på möte...
Missar båda träningarna imorgon PGA mötet... Suck.

Aja, hoppas alla haft en bra helg och en trevlig söndag. För det har jag.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!