En gråtfilm senare

Då har man tvingats (okej jag gick med på det frivilligt) att kolla på en gråtfilm där det slutar med att alla dör. Självklart drar dom ut på döden och alla sörjer och gråter. Jag satt dock och kollade in i väggen och försökte tänka på saker osm får mig att skratta för att hålla tillbaka tårarna. Och för antagligen, första gången NÅGONSIN gick det. Inte en tår föll.. Dock brände dom i ögonvrån hela tiden. Så himla hemsk film.
Och anledningen till att jag inte skriver vad den heter är för att jag inte har en susning om vad den hette... Men de var om några fiskare som kom in i en storm... Typ...
Antar peter hoppades på att jag skulle bryta ihop till filmen, han tycker ju det är så roligt när jag gråter till filmer. Huhu. Nä men nu ska jag borsta tänderna mina och sedan krypa ner och hoppas på lite *dot dot dot* som dom säger i mamma mia.
Antar jag avslöjade för mycket. Nåväl godnatt.

L
ove / m

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!