En förkylning sådär

Torkade precis bort lite snor från min tre:a på tangentbordet. Japp, nös precis en riktig bamsing och lite fastnade på trean. Men nu är det borta. Min förkylning som jag åkte på efter halmstad har nu (förhoppningsvis) nått sin topp. Har haft feber, hostat, snuvat, haft ont i huvudet, ont i halsen... Ja de mesta inom förkylnings-branschen. Nu sitter jag som sagt och snorar. Kollar på något kass svensk film, miffo typ, och hoppas dagen ska gå fort så jag kan få träna.
Okej, mest önskar jag att dagen ska gå fort så jag kan få imorgon att gå fort och sedan få reda på om jag får jobbet på bianco eller inte. Jag vill såhääääääääääääääääääääääääääääär gärna ha det.
Nu hoppas jag mest att peter ska komma hem och tycka synd om snorungen som jag är.

Nä nu har jag ont i magen också. Fan.
Puss.


Elmo

Men aww gumman inte kul att du e förkyld, hoppas du blir bättre snart, och hoppas de gick bra på din intervju och att du får jobbet. Hade fint krya på dig

2011-04-27 | 18:20:28 | http://jobbochkarlek.blogg.se/
Jenny

Hoppas du får det <3

2011-04-27 | 23:57:32 | http://crescentsolitaire.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!