Dags att ta mod till sig och köpa kuvert

Ja dagen igår gick från att göra ingenting till att göra allt på en gång. Läste på en blogg att BikBok hade HALVA PRISET ALLT i butiken. Så jag fixade mig och skyndade mig ner till haninge C. Jo, ja.... Nyheten hade ju spridit sig kan man säga. Hela affären var SMOCKAD. Tog mig 1½ timme att ta mig från att kolla-provrum-kassa. Hade egentligen spanat in ett par svarta jeans, men dom var slut i min storlek (fan). Men blev i alla fall en strand och mys byxdress som var vit. Och ett grått maglinne. Älskade maglinnet jätte mycket. Och juste en ring också.
Totalt gick det på 170kr. Så det var ju billigt för 2 klädesplagg och en ring, tycker jag... Haha.

Men nu måste jag lägga på ett kål asså. Ska fixa mig renpresentabel och sedan köpa kuvert, lägga ner alla mina CV där och skriva på kuverten. Sedan ska jag dela ut dom till gud vet vart.
Så har bråttom bråttom.


maria

hur länge är det halva priset? :D

2011-04-08 | 11:19:14 |
Jenny

Jag var iSödertälje C igår och gick förbi BikBok, steg in.. Och kom snabbt ut igen, gick inte att ta sig fram ju :P haha.. Och då hade ju inte jag ens barnvagnen med mig utan gick själv xD

2011-04-08 | 14:36:13 | http://crescentsolitaire.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!