Body Pump och neger flätor

Ja lördagsträningen blev ju av. De gillar jag. Body Pump var det på schemat och det gick bra idag. Ökade vikterna lite granna på några av övningarna så nu har jag ont lite överallt. Men de kändes bra. Inka (hon som håller i passen) är så jävla tuff. Hennes muskler och kropp är obeskrivlig. Och sen är hon så jävla skön också haha. Gillar henne starkt.

Och nu då? Nä nu har jag duschat, ätit, trokat håret. Platta håret. Gjort ett nytt och mer lyckat försök att göra inbakade negerflätor. Och sedan stylat håret. Till ingen nytta egentligen eftersom jag som vanligt inte ska göra ett strunt idag... Men men. Önskar att någon random ringde mig och ville hitta på något. Vill träffa folk!

Men men, dags att ta på sig kläder med, som inte är ihopsydda till ett klädesplagg.

L
ove / m


Jenny

Jag gör inte ett skit imorgon :P Älsklingen åker ju på rep, och din också :P Hitta på nå?

2011-04-09 | 19:06:35 | http://crescentsolitaire.blogg.se/
Jenny

men messa mig så jag har ditt nummer, 073-6789303 :)

2011-04-09 | 20:08:32 | http://crescentsolitaire.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!