2 - en person du litar på

2 - Tre personer en person du litar på

Tycker att en person inte räckte i dagens lilla 30 dagars sak. Så jag tog tre.

Michelle
Peter
Mamma

Har en ond aning om att samma namn som i gårdagens inlägg kommer upprepas ett flertal gånger alltså..
Men ni får bara gillart! ;)

Michelle
har jag varit bästa vän med sedan jag började 7an. Och även om det gått månader då vi inte pratat och hatat varandra har vi alltid hittat tillbaka efter som vi vet mer eller mindre allt om varandra och på så vis kan vi inte vara helt frånskillda helt enkelt. Jag vet att jag kan lita på henne och hon på mig sååå, ja där krävs ingen större förklaring.

Peter
, min kärlek, är självklart en av de jag litar mest på. Han har byggt upp ett förtroende som är himla starkt. Jag litar på honom alla dagar i veckan alla dagar om året. Jag vet att skulle jag behöva hjälp eller stöd av just honom så skulle han ge mig det. Och jag vet också att han ställer upp på allting. Helt fantastiskt. Honom litar jag ju också SJÄLVKLART på.

Och sist men inte minst, självklart min mamma. Eftersom att min mamma är bäst på alla sätt och vis så är det klart jag kan lita på henne. Eftersom hon får reda på allt som händer också så ja. Antagligen är detta den mest självklara personen. Vem litar inte på sin mamma liksom?


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!