1 - en person du alltid har roligt med

1 - En person Flera personer du alltid har roligt med

Tycker att om man ska göra sådana här käcka små listor så får man fasiken ändra dom som man vill, så nu tänker jag göra massor av sådana här inlägg som ska ploppa upp lite då och då, sweeeeet va?

Men då börjar vi med personer jag ALLTID har roligt med.
Egentligen beror det på vad som är roligt. För att sitta och njuta i solen och vara tysta är ju inte så man bara skrattar sönder sig. Men de är roligt fast inte skratt roligt. Men så jag tänkter i alla fall direkt på ett gäng personer.

Först av allt Michelle. Michelle är en person som även om jag är bitter på henne kan få mig att garva läppen av mig. Helt otroligt vad jag har roligt med den tjejen.

Sedan har vi min kära pojkvän (japp jag låter som alla andra tofflar) Peter. Peter är en av dom personerna som alltid, hur jag än mår, kan få mig att må bra. Han kan få mig att skratta av glädje när jag är som surast och honom har jag alltid roligt med. Även när vi gör ingenting, så har jag så roligt med honom.

Och nu kör vi en kombo till sist. Min älskade vän Jessika och min Mamma.
Jessika är så himla underbar. När jag lärde känna jessika från början tyckte jag hon verkade tråkig. Dock visade det sig att en tjej man kan ha så kul med får man leta efter. Har alltid roligt med Jessika.
Och så till slut, mamma då! Ja, jag och mamma är typ lika tröga och därför kan jag alltid ha roligt med henne åt precis allt.
Jessika

Åh vem ska jag nu ha knäppa, virriga och totalt galna kvällar med??? :(

2011-04-24 | 14:56:15 | http://jessikaeleonora.blogg.se/
Jenny

Jag känner igen det där med ens mamma :P Jag och min mamma är ocks¨å väldigt lika, och tröga xD haha..

2011-04-24 | 16:11:10 | http://crescentsolitaire.blogg.se/
Nina

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-05-07 | 02:04:21 | http://smsalåna.nu
Admin

Rekommenderar sexleksaker www.intimleksaker.com

2012-05-06 | 02:33:16 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!