13 - någon du vill åka med utomlands

13 - någon du vill åka med utomlands

Som vanligt har jag mer än ett svar... Men..
Jag har alltid drömt om att åka utomlands med min pojkvän. Att gå på en vacker strandpromenad, titta på nya saker, äta god mat. Osv osv.. Med min pojkvän. Åka utomlands med någon man är kär i, vara på semester är verkligen en drömm.
Sedan drömmer jag också om att åka utomlands med mitt tjejgäng. De skulle vara så himla roligt. Åka och festa loss någonstans. Sola hela dagarna. Shoppa på sen-eftermiddagarna och sedan parta sönder på natten. Det hade varit så förbannat roligt!Combo 9 10 11 12

9 - den bästa sommaren - har inte utspelat sig ännu
10 - en bild på dig och ett underbart minne - fuck bilder
11 - en person du snackat med länge men inte träffat - ingen jävla aning

12 - någonstans du vill åka
Thailand
Spanien
Usa
Afrika
Brasilien
EnglandMot skärholmen

Då är man snart färdig fixad och redo att dra sig till skärholmen. Wohooooo shopping!
Har fan inget att skriva idag. Får se vad jag hittar för fint idag.
Puss.En lycklig jävel

Igår gjorde jag en statusuppdatering på facebook. Där jag skrev "fyfan, jag är en lycklig jävel". Och desto mer jag tänker på det. Desto mer inser jag att jag är en jävligt lyckligt jävel. Just nu är jag trött, snuvig och känner mig rastlös. Men när dom negativa tankarna börjar komma, så tänkte jag på vad jag skrev igår, och hur mycket saker jag har att vara lycklig över. Thats right, jag är en lycklig jävel.
(undra hur många gånger jag sagt lycklig jävel nu)..

Men just nu står jag i valet och kvalet om jag ska gå till haninge C och köpa nässpray. För de är en sak jag for sure behöver. Funderar iofs på om jag ska fråga peter snällt om han inte kan åka till skärholmen med mig idag. Det hade vart kul. Älskar skärholmen. Men borde inte spendera mina pengar än.. Nä tror jag skippar det.
Men haninge hade jag behövt gå till. får nog göra så..8 - någon du saknar

8 - Någon du saknar

Ett namn flög genast upp i mitt huvud. Farmor. Jag saknar henne varje dag. Tänker ofta på om hon skulle vara stolt över mig nu. Ifall hon skulle gilla vad jag gjorde i mitt liv och mitt val av partner och vänner. Hela tiden undrar jag utan svar.
Farmor dog i cancer 2005. Vi såg henne ligga där och försvinna. Såg min farmor försvinna från jorden.. Och mig.
Alla saknar såklart de som försvinner, men i vissa fall, som tex nu, så tror jag att jag hade lite närmre relation till henne än vad många andra har till sina mor och far föräldrar.

Min farmor var som min mamma. Tills jag var ca 10 år var det hon som uppfostrade mig nästan lika mycket som mina föräldrar. Hon gav mig ansvar och fick mig att bli mognare. När jag var 9 år, fick jag gå själv till eurostop (köpcentrum i halmstad). 9 år. Jag tycker det är så vågat att släppa iväg en så liten tjej helt ensam. Men de gjorde hon. Och det fick mig att känna mig vuxen.

Men i vilket fall, så är hon någon jag saknar.En förkylning sådär

Torkade precis bort lite snor från min tre:a på tangentbordet. Japp, nös precis en riktig bamsing och lite fastnade på trean. Men nu är det borta. Min förkylning som jag åkte på efter halmstad har nu (förhoppningsvis) nått sin topp. Har haft feber, hostat, snuvat, haft ont i huvudet, ont i halsen... Ja de mesta inom förkylnings-branschen. Nu sitter jag som sagt och snorar. Kollar på något kass svensk film, miffo typ, och hoppas dagen ska gå fort så jag kan få träna.
Okej, mest önskar jag att dagen ska gå fort så jag kan få imorgon att gå fort och sedan få reda på om jag får jobbet på bianco eller inte. Jag vill såhääääääääääääääääääääääääääääär gärna ha det.
Nu hoppas jag mest att peter ska komma hem och tycka synd om snorungen som jag är.

Nä nu har jag ont i magen också. Fan.
Puss.4567 7 - hur ditt liv såg ut förut

4 - en bild på hur du ser ut nu
5 - en person du tycker är snygg
6 - en bild på den person du känt längst

7 - Hur ditt liv såg ut förut

(H
oppade över 4 5 6 för dom var extrem tråkiga, + att jag inte har några bilder alls typ)

Hur mitt liv såg ut förut... Jadu. Det beror helt enkelt på när förut är? Men skillnaden på den jag är nu och mitt liv nu och innan är väll att jag inte festar lika ofta längre. Uppskattar tidiga hemmakvällar. Har blivit en toffel som jag alltid sagt att jag inte vill bli. Är glad över att vara en toffel som är absolut ännu värre än de förra. Sedan har ajg väll börjat prioritera olika saker, känna att jag är vuxen och vill leva mina drömmar NU och inte vänta. Och jag har blivit mycket mer målmedveten än förut och kämpar som faaan nu för att få allt som jag vill.

Och nu insåg jag precis att jag skrev skillnaden och inte hur det såg ut. Så hur såg det ut.
Jo, jag festade varje helg. Kunde inte komma ihåg senaste helgen jag inte festade. Drömde om att leva mina drömmar men gjorde det aldrig, väntade på tiden och åldern. Och jag hatade folk som hade förhållande och satte de framför att festa. Hur kunde man vilja vara hemma med sin kille/tjej när man kunde festa supa knulla? Typ...JObbintervju

Ja då är det dags för jobbintervju nummer dos. Igår var jag i Farsta på Mc Donalds och blev intervjuad. Och det kändes kanon. Deltidsjobb varannan helg. Dom skulle ringa idag eller imorgon och meddela. Och klockan 1500 ska jag vara uppe i haninge C och bli intervjuad på bianco footwear. Hoppas innerligt att jag får jobbet på Bianco. Inte bara för att det är närmre, utan för att jag verkligen vill jobba där. Vem vill inte jobba i en skoaffär liksom.
Så nu håller jag tummar och tår att det går bra.
Och det hoppas jag ni också gör ;)
3 - en bild på en du hoppas du träffar snart igen

3 - En bild på en du hoppas du träffar snart igen

Min kärlek som jag vill träffa hela tiden.2 - en person du litar på

2 - Tre personer en person du litar på

Tycker att en person inte räckte i dagens lilla 30 dagars sak. Så jag tog tre.

Michelle
Peter
Mamma

Har en ond aning om att samma namn som i gårdagens inlägg kommer upprepas ett flertal gånger alltså..
Men ni får bara gillart! ;)

Michelle
har jag varit bästa vän med sedan jag började 7an. Och även om det gått månader då vi inte pratat och hatat varandra har vi alltid hittat tillbaka efter som vi vet mer eller mindre allt om varandra och på så vis kan vi inte vara helt frånskillda helt enkelt. Jag vet att jag kan lita på henne och hon på mig sååå, ja där krävs ingen större förklaring.

Peter
, min kärlek, är självklart en av de jag litar mest på. Han har byggt upp ett förtroende som är himla starkt. Jag litar på honom alla dagar i veckan alla dagar om året. Jag vet att skulle jag behöva hjälp eller stöd av just honom så skulle han ge mig det. Och jag vet också att han ställer upp på allting. Helt fantastiskt. Honom litar jag ju också SJÄLVKLART på.

Och sist men inte minst, självklart min mamma. Eftersom att min mamma är bäst på alla sätt och vis så är det klart jag kan lita på henne. Eftersom hon får reda på allt som händer också så ja. Antagligen är detta den mest självklara personen. Vem litar inte på sin mamma liksom?
1 - en person du alltid har roligt med

1 - En person Flera personer du alltid har roligt med

Tycker att om man ska göra sådana här käcka små listor så får man fasiken ändra dom som man vill, så nu tänker jag göra massor av sådana här inlägg som ska ploppa upp lite då och då, sweeeeet va?

Men då börjar vi med personer jag ALLTID har roligt med.
Egentligen beror det på vad som är roligt. För att sitta och njuta i solen och vara tysta är ju inte så man bara skrattar sönder sig. Men de är roligt fast inte skratt roligt. Men så jag tänkter i alla fall direkt på ett gäng personer.

Först av allt Michelle. Michelle är en person som även om jag är bitter på henne kan få mig att garva läppen av mig. Helt otroligt vad jag har roligt med den tjejen.

Sedan har vi min kära pojkvän (japp jag låter som alla andra tofflar) Peter. Peter är en av dom personerna som alltid, hur jag än mår, kan få mig att må bra. Han kan få mig att skratta av glädje när jag är som surast och honom har jag alltid roligt med. Även när vi gör ingenting, så har jag så roligt med honom.

Och nu kör vi en kombo till sist. Min älskade vän Jessika och min Mamma.
Jessika är så himla underbar. När jag lärde känna jessika från början tyckte jag hon verkade tråkig. Dock visade det sig att en tjej man kan ha så kul med får man leta efter. Har alltid roligt med Jessika.
Och så till slut, mamma då! Ja, jag och mamma är typ lika tröga och därför kan jag alltid ha roligt med henne åt precis allt.

Och så försöker vi igen..

1 - en person du alltid har roligt med
2 - en person du litar på
3 - en bild på en du hoppas du träffar snart igen
4 - en bild på hur du ser ut nu
5 - en person du tycker är snygg
6 - en bild på den person du känt längst
7 - hur ditt liv såg ut förut
8 - någon du saknar
9 - den bästa sommaren
10 - en bild på dig och ett underbart minne
11 - en person du snackat med länge men inte träffat
12 - någonstans du vill åka
13 - någon du vill åka med utomlands
14 - någon du ser upp till
15 - någon du ser ner på
16 - en bild på den du älskar
17 - staden du bor i
18 - någon stad du vill bo i
19 - senaste utomlandsresa
20 - din klass
21 - en konstig bild på dig själv
22 - en person som påminner om gamla tider
23 - din skola
24 - om 2010
25 - någon du glidit ifrån som du umgicks med mycket förut
26 - någon du tjaffsar med alldeles för mycket
27 - ditt nuvarande förhållande
28 - någon person du aldrig kommer glömma
29 - en person som inspirerat dig
30 - din bästis/bästavänBACK ON TRACK typ


Ja... nu ser min bokning på sats ut som den brukar igen. Ska bli så skönt att få komma igår på tisdagkväll med träningen efter 12 dagars uppehåll nu...! Beach 2011, hell yeah!Jag som var så duktig

Jag som tycker att jag varit så duktig hela halmstadsvistelsen och hållit alla uppdaterade med vad som händer, när det händer och allting. Till och med bilder... Men nu insåg jag att mina inlägg dom senaste dagarna varit himla korta, kompakta och utan något större engagemang. Får väll säga att det är lite tråkigt nu när jag för en gångs skull har saker att skriva om.
Men jag har faktiskt ingen lust just nu, nu vill jag lägga mig i solen och sova vidare.Om man skulle blogga?

Nä helt onödigt. Godnatt.0437

klockan är lite över halv 5. Nu är vi 4 idioter kvar och jo, vi alla är lite lagom trötta. Jo ja... De är ju lov. Hahah. Eller? Nä vänta jag går inte i skolan så jag har inte lov. Flumm. meeeeeeeeeeeeeenDå ser det ut att bli chillfest,,, här??

Ja då serdet ut som att det blir folk här hos mig ikväll igen. Jaa, nu är ett gäng bjudna hit på denna skärtorsdag och får ha en trevlig kväll här. Hoppas jag på i alla fall. Om en timme typ kommer jessika och så ska vi börja taggisch. Men de kommer nog bli kul, lite ölspel och musik, vem vet kanske dans?
Nä nu får jag börja fixa mig. Puss.Sol? Nääääää

Idag hade jag planerat att ta det lugnt, jätte lugnt. Men nej nej, solen är skyddad i en dis så man kan inte sola. Helt otroligt. Funderar på att sticka ut och försöka sola ändå? Eller om jag åker in till stan och solar... Skulle inte vara helt illa det heller. Fast vem pallar åka in till stan och sola och sedan tillbaka utan någon mening... Nja vetefan asså.Är man kär, eller en toffel så...

Nej, men verkligen. Känner mig som en fjolla nu när jag är i Halmstad. När jag är i Stockholm vill jag träffa dom i halmstad, tjatar om sommar i halmstad, men när jag är här vill jag mest tillbaka. Tillbaka till stockholm, träningarna och Peter. Jag förstår inte hur JAG kan vara en av dom tjejerna som saknar hemmakvällar, sova klockan 2200 och göra ingenting halva dagarna. Jag skulle byta ut det mot festlivet i halmstad, ragget och allting här. Och vänta, det är precis vad jag gjorde när jag flyttade. Bara det att jag inte visste om det då.
Men nä just nu vill jag hem, hem till stockholm. Hem till peter.
Hem till mitt liv.
En full dag

Nu sitter jag här och halft stress-skriver detta korta inlägg. Jag är på väg till stan för att sola, möta pappa för pengar, fika med John, klippa mig och fika med ida. För att sedan träffa Michelle.
Shit hinner inte mer. Skriver för sakta.Tjejerna på G

Då är mina halmstad-tjejer på väg hit för en film och sleepover kväll.
Mean girls, kuddkrig i underkläder, naken-lesbiska bilder är bara förnamnet på vad vi kommer syssla med. Och för alla er som blir lite nyfikna nu, så kommer dessa girly hemligheterna att bli förvarade utom räckhåll för er.

Men fan nu har jag inte tid.Naglar


Ja, mina tappra försök att göra naglar slutade med att jag gjorde om dom. Har suttit konstant hela eftermiddagen och fixat med naglarna för att sedan inse att det var tippar jag köpt och att dom inte skulle sitta som jag satt dom. Men nu klockan 2215 har jag tippar, som sitter som dom ska. Och jag är nästan nöjd. (nej inte som på bilden)

NattiDå har man varit en duktig tjej och ätit o...

mms_img30111 (MMS)

Då har man varit en duktig tjej och ätit onyttigt och spenderat pengar åt mamma på saker till mig. Köpte bland annat detta över. Nagelkit, så när jag kommer hem skall jag fixa naglarna. Looooove it.
Mammadag - dag med mamma

Idag är min kära mor ledig från jobbet, vilket betyder att jag avbokade allting på schemat för att umgås med henne. Snäll dotter man är, hahaha. Nä men det ska bli kul,
Ska även åka till Falknberg och hämta min jacka som jag glömde där förra lovet. Älskar den jackan så de ska bli underbart att få tillbaka den. Okej, jag har typ inget att skriva idag.
Puss.jag döööööööööööööör


Kolla på båda efter varandra, jag dör typ hahahaEgo-boost

Tömde min mobil på bilder och hittade:
Nu har jag tränat i 3 timmar

Efter att tittat på flykten från hönsgården och madagaskar, ätit lunch och kollat på zack och codys juva hotell liv så är äntligen fridas hår klart. Har ju tjatat om att jag vill ha någon att träna på med att göra små flätor, well, nu är hennes huvud fullt med 16 stycken. Är faktiskt stolt, man skulle kunna tro jag är neger... ;)
I huset

Ligegr i sängen i mitt hus i halmstad.
Nykter, mer eller mindre.
Haft en bra kväll ändå.
Men vill ändå h em till stockholm.

Tänker sova med sminket och kläderna på.
GodnattOm man ska på klassfest

Då är man redo för en kväll med klassen, lite dricka och ett jävla röj.


(Är medveten om hur mitt ansikte ser ut på bilden, men wtf!)Det slutade med, alkohol, här...

Efter att jag surat ihop sa mina föräldrar att jag fick ta hit folk istället. Så, so i did.
Dock dog min taggning ut klockan 0000 typ så vid 0045 var alla ute ur huset. Men vaFFAN det var trevkligare än att göra inget alls. Så nu har jag plockat 2033 ölburkar ur huset och taggar om till klassfest. 

Tror att det inte kommer bli så mycket update nu, men men. Vi höres och synes.Fluff?

Bildregn på mitt fluff.
Fredagens Planer

Ja idag skall jag, med mitt afro hår ifrån flätorna, bege mig in till lilla Halmstad City och möte upp JESSIKA för en lunch. Efter det hoppas jag att jag kan hälsa på min gamla klass en snabbis och sen är det dags att möte tjejgänget för ännu mer föda. Kommer bli underbart. Efter det är det eftermiddag och kväll, då skall jag trycka i mig en underbar halmstad kebeb pizza utan kebab och sedan tagga, för ikväll liksom alla andra dagar i halmstad är det fest!Nej nu ska jag höja musiken i mina högtalare, sjunga och dansa och fixa mig.
See YahBromma - Ängelholm

Om ca 2 timmar skall jag börja röra mig mot lilla halmstad. Ska bli underbart och lite jobbigt samtidigt. Jag längtar som fan, men just nu, just dessa veckorna hade jag behövt vara i stockholm. Men men what to do, jag ska inte klaga. Det ska verkligen bli awesome att få träffa alla.
Flyget går inte för ens klockan 21 så är inte hemma i halmstad för ens vid typ 23 -.- Tidigast. Suck.
Och nu är jag hungrig också.

Kommer inte bli någon mer update idag.

PussSaker att göra när du har tråkigt del 1

Så, vi alla har dagar när man har sådär jätte tråkigt.
Nu har jag kommit på en excellent sak att hitta på.Jo, man gör inbakade flätor på sig själv i hela huvudet. Tar ca 2½ timme och blir extremt tråkigt resultat i nacken där man inte kan se vad man själv gör. Well, tror fortfarande jag är intresserad av att ha någon att träna på. Haha. Och jag har även beslutat att sidecut flätor är mer min grej att ha. Hahaha.
Meeeen nu har jag slagit ihjäl 3 timmar med att göra detta och att måla naglarna. Bara några timmar kvar att döda då?...Isadora Graffiti Nails

Mitt bidrag i tävlingen!
Dom där dagarna...

Dagarna när allt går åt helvete.
Dagarna när sakerna som håller dig vid liv är färre än dom som vill få dig försvinna.
Dagarna när ingen är med dig.
Dagarna när du bara vill dö.

Vi alla har dom.
Somliga oftare än andra.
Och jag är rätt säker på att alla vill att dom ska bli färre.
Dags att bli representabel och dela CV

Ja igår var det möte med skolan.
Det fick mig att ha många beslut att fatta inom kort tid.
Och nu har jag beslutsångest om allting igen.
Dock inte på det sättet jag trodde jag skulle ha.
Det är Värre.

Men man skava icke hänga läpp för det. Nej nej, för idag ska man bege sig med några för få CV:n till Farsta Centrum och dela ut dom man har. Så nu är det dags att snofsa till sig lite och bege sig. Har iofs Nyss duschat så har ganska mycket kvar innan jag kan dra. Planerade att gå upp 0800 idag, meeeeeen jag snoozade till 0900. Inte så att affärerna kommer springa sin väg, right?....

Nej gud, MATILDA sätt fart.10 things

10 things i love about you

I love your big smile
I love the way you talk
I love your body against mine
I love your arms around me
I love the way you know my needs
I love how you bring those butterflyes into my stomach
I love the way you look at me
I love how you talk about the future
I love your hair
I love how I know that you will love me forever.0927 och en hemsk natt

Okej just i denna sekund är min klocka 09.27.
Jag har varit vaken 27 minuter sedan klockan ringde.

Inatt har varit en hemsk natt. Satte igår i en större töjning i det högra örat. Där jag gick från 3mm - 6mm. Gjorde lite ont men ingen större katastrof skedd när jag satte i den. Allt väl och vid 22 kröp jag ner i sängen. Sedan vaknade jag vid 00.00 och kunde inte somna om. Jag hade krampaktiga dragningar i örat ner i nacken och ryggen och halsen. Örat bultade och HUR jag än la mig gjorde det lika ont. Efter att jag var på väg att börja gråta gick jag och sköljde örat i vatten och smorde in det i helosan. Det blev bättre några minuter så jag kunde somna men vaknade sedan någon timme senare igen och hade lika ont (om inte mer) igen. Låg och höll stackars peter vaken säkert en timme med att vända, vrida, sucka och svära. Men när jag väl somnade då, så somnade jag. Vaknade nu klockan 09 av väckarklockan  och nu har jag inte det minsta ont? VAD I HELVETE?
Har ingen aning om varför men de är bara sjukt. Idiot töjning helt enkelt.

Sen är det bara måndag tisdag onsdag och torsdag kvar innan jag ska till halmstad.

Love / mEn mycket trevlig söndag!

Ja, idag har jag som planerat träffat Jenny. Jag åkte till Södra och mötte henne vid 2 tiden. Vi hämtade upp Emily och drog oss till La City. Kikade lite och sedan hittade jag en skinnjacka för 200 spänn som jag gillade och en ny töjning (tappar ju ringarna hela tiden!). Jag fick se lite av stan som jag inte sett förut och sedan tog vi en rast på Sandys. Fick pratat om gud vet allt och inget. Mucho Trevligt asså!
Måste också tillägga att Emily (Jennys 9månaders dotter) var en liten ängel Vart med oss och shoppade och gick omkring flera timmar och var bara lite sur någon gång. Wow alltså. Jag som alltid trott att alla barn är hemska monster som bara skriker bajsar och äter. Men tydligen kan dom vara riktigt söta ;) .

Nä men jag har haft en kanon söndag och de var super trevligt!
Vid 1900 tog jag tåget till Haninge igen där min kärlek mötte upp mig och tog en promenad med mig hem. Gjorde mig himla glad. Alltid kul att slippa gå ensam hem. Så ja de är väll det jag sysselsatt mig med idag. Och imorgon ska jag göra ingenting fram tills jag ska på möte...
Missar båda träningarna imorgon PGA mötet... Suck.

Aja, hoppas alla haft en bra helg och en trevlig söndag. För det har jag.Då sitter man på södra station. Missade pr...

Då sitter man på södra station. Missade precis tåget och nästa går om 20 minuter. Skulle köpa mig en snickers tänkte jag. Och stoppade i pengarna. Men det fastnade och kom aldrig i. Så jag stoppade i 15 kr till och fick på så sätt ut båda snickersena. Men när jag tog dom stod det var vanlig ta växel. Så jag fick tillbaka 20kr. Och fick 2 snickers. Jo gud tyckte nog synd om mig att jag missade tåget...
Time to move that fat ass

Ja då är det tid för att röra på döfläsket. Ska förflytta mig ut i solen och ta mig till Södra för att möta upp Jenny. Exceptionellt roligt faktiskt. Ska bli trevligt att träffa henne. Vad vi skall sysselsätta oss med är ju en annan fråga, men de löser sig. Jag menar Hey, de är stockholm vi snackar om.

Lite för mycket ringar idag?........ Närå... Eller... haha


Och det jag ville visa med denna mupp bilden var mina flätor. Dom börjar bli bättre. Försökskanin sökes som jag kan få träna på?

Dags att dra.

L
ove / mÄndrar mig i sista sekund

Vaknade idag och kände inte för att träna. (så kan man ju med börja ett inlägg). Så jag startade min kära dator och avbokade mitt PowerStep pass. Har ju faktiskt tränat 8 pass denna veckan. Tycker det är duktigt de också. Så jag nöjer mig för denna gång.
Och sedan idag fick jag efter datorn en så kallad perfekt morgon. Ligga och dra mig si sängen. Med den jag älskar. Ligga och mysa lite granna och prata. Och nu sitter jag då i sängen med musik och drar mig för mig själv. Oj det har redan gått 45 minuter. Jag måste gå upp. Haha.
En gråtfilm senare

Då har man tvingats (okej jag gick med på det frivilligt) att kolla på en gråtfilm där det slutar med att alla dör. Självklart drar dom ut på döden och alla sörjer och gråter. Jag satt dock och kollade in i väggen och försökte tänka på saker osm får mig att skratta för att hålla tillbaka tårarna. Och för antagligen, första gången NÅGONSIN gick det. Inte en tår föll.. Dock brände dom i ögonvrån hela tiden. Så himla hemsk film.
Och anledningen till att jag inte skriver vad den heter är för att jag inte har en susning om vad den hette... Men de var om några fiskare som kom in i en storm... Typ...
Antar peter hoppades på att jag skulle bryta ihop till filmen, han tycker ju det är så roligt när jag gråter till filmer. Huhu. Nä men nu ska jag borsta tänderna mina och sedan krypa ner och hoppas på lite *dot dot dot* som dom säger i mamma mia.
Antar jag avslöjade för mycket. Nåväl godnatt.

L
ove / mBody Pump och neger flätor

Ja lördagsträningen blev ju av. De gillar jag. Body Pump var det på schemat och det gick bra idag. Ökade vikterna lite granna på några av övningarna så nu har jag ont lite överallt. Men de kändes bra. Inka (hon som håller i passen) är så jävla tuff. Hennes muskler och kropp är obeskrivlig. Och sen är hon så jävla skön också haha. Gillar henne starkt.

Och nu då? Nä nu har jag duschat, ätit, trokat håret. Platta håret. Gjort ett nytt och mer lyckat försök att göra inbakade negerflätor. Och sedan stylat håret. Till ingen nytta egentligen eftersom jag som vanligt inte ska göra ett strunt idag... Men men. Önskar att någon random ringde mig och ville hitta på något. Vill träffa folk!

Men men, dags att ta på sig kläder med, som inte är ihopsydda till ett klädesplagg.

L
ove / mJordgubbar

Nu har min kära pojkvän släpat med mig till Coop och fått mig köpa jordgubbar och choklad. (han vet verkligen vad som får mig på bra humör när jag är sur). Så nu skall vi mysa ner oss med film och onyttigheter. Känns bra. Han är så snäll. Men att jag är tacksam för allt han gör eller. En vacker dag skall jag tacka honom..

Det bästa med att ha en blogg är att han inte läser den. Så jag kan skriva vad jag vill om honom och allting i den utan att han vet. Muhahahahaha.
Nä men nä. Okej. Nu skiter jag i detta.
Puss.22 CV:n senare..

Då är jag tillbaka hemma efter att sprungit omkring och delat ut CV:n till allt och alla. Det har väll gått bra. Somliga var med positiva än andra men folk tog i alla fall emot CV:na. Så ska dela ut dom tre sista antingen i eftermiddag om jag ska till Sats och om jag skiter i att träna så ska jag dela ut dom på måndag, eller imorgon?..Maria frågade också hur länge BikBok hade halva priset. Och tyvärr var det bara igår..
Men jag ska försöka meddela om det kommer fler liknande erbjudande och kampanjer INNAN dom slutat gälla.

Dags att slappa sönder... Hell yeah!See YahÖnska mig lycka till!Dags att ta mod till sig och köpa kuvert

Ja dagen igår gick från att göra ingenting till att göra allt på en gång. Läste på en blogg att BikBok hade HALVA PRISET ALLT i butiken. Så jag fixade mig och skyndade mig ner till haninge C. Jo, ja.... Nyheten hade ju spridit sig kan man säga. Hela affären var SMOCKAD. Tog mig 1½ timme att ta mig från att kolla-provrum-kassa. Hade egentligen spanat in ett par svarta jeans, men dom var slut i min storlek (fan). Men blev i alla fall en strand och mys byxdress som var vit. Och ett grått maglinne. Älskade maglinnet jätte mycket. Och juste en ring också.
Totalt gick det på 170kr. Så det var ju billigt för 2 klädesplagg och en ring, tycker jag... Haha.

Men nu måste jag lägga på ett kål asså. Ska fixa mig renpresentabel och sedan köpa kuvert, lägga ner alla mina CV där och skriva på kuverten. Sedan ska jag dela ut dom till gud vet vart.
Så har bråttom bråttom.Ja, jag har tråkigt

En dag att göra absolut ingenting på.
Jag har ätit massor. Gjort inbakade negerflätor på mig själv. Fixar håret trots jag inte ska göra något på hela dagen. Pratat med mamma 2 timmar. Överväger starkt att ta första bästa tåg hem och överaska henne istället. Överväger även om jag ska sminka mig nu när jag ändå fixat håret. Eller gå någonstans, (vart fan då). Vill göra vad som helst typ, bara för att ha något att göra.
Och idag kommer inte bli någe bloggande. Har för tråkigt.Aj mina ben och rygg

Ja, då är man hemma efter dagens pass. Hade bara ett pass idag, men ATT det räckte.. Varje steg jag tog idag på SatsCorePulsen trodde jag mina ben skulle springa sing väg och aldrig mer komma tillbaka. Jag hade så ont. Och nu har jag brutalt ont i min lendrygg. Antar den är lite överbelastad/övertränad/träningsvärkad. Men men jag svettades som en gris i en bastu idag så jag kan ju vara stolt och säga att jag kört 6 pass på 3 dagar. Ja jag kan vara lite stolt ändå.
Imorgon blir det Zumba. (massor av kärlek).

Och NU blir det sova.Motion och sol x2

NU: Skall jag alldeles strax GÅ till solen, eller ja solariumet. 25 minuters rask promenad.
För att sedan sola lite snabbt och GÅ till sats. 25 minuters promenad där med.
Sedan att solen lyser där ute skadar ju inte. Så dubbel sol och dubbel motion. Underbart.

Längtar tills nästa vecka, det kommer bli en bra vecka! Sure thing asså!
Dags att gå.Den är min!!!!!

NY SEXIG SVART UNDERBYST KORSETT KONST LÄDER GOTH FETISH 38/40NY SEXIG SVART UNDERBYST KORSETT KONST LÄDER GOTH FETISH 38/40

Gjorde ett inlägg för LÄNGEsedan om att jag spanat in en sådan här väst-korsett. Kostar på hemsidorna ca 500kr. Och nu satt jag inne och glodde på tradera för att ha något att göra och där fanns den. Min kärlek fanns för 230kr inkl frakt. Jag är kär, åååååh. Hoppas bara den sitter lika bra som jag tänkt mig nu. Så när jag åker till halmstad nästa torsdag kommer den att vara där hemma och vänta på mig. Åh så underbart!

Något sånt skall det se ut sen.
(Hittade denna bilden på en hemsida där en likadan korsettväst kostar 798:-)
Om jag fick allt jag ville

Ligger i sängen. Har kollat på 3 sex and the city avsnitt och väntar på att tvätten ska bli klar. Drömmer mig bort om allting jag vill ha i mitt liv just nu. Det som är så frustrerande i mitt liv är att när jag drömmer oom något, fantiserar hur jag skulle kunna få allting som gör mig lycklig, så försöker jag också lösa hur jag skall få det.
Tydligen räcker inte att drömma om det för min del.
Funderar på hur jag ska få ett kul heltidsjobb i Stockholm utan kontakter och utan erfarenhet.
Funderar på hur jag skall få en lagom stor lägenhet som ligger där jag vill att den ska och ligger inom min ekonomiklass.
Funderar på vad för husdjur jag skulle skaffa mig, hur jag skulle kunna planera in skötseln av den och hur den skulle få mig må bra.
Funderar på hur jag skulle få bestämma min kost, min inredning och mitt liv helt själv.
Funderar på hur lycklig jag skulle vara.
Funderar på hur lång tid det kommer ta innan jag uppnår mitt nya mål och mina nya drömmar..

Dags att gå och tömma tvätten. Får nog vika ihop peters tvätt så jag får en ledig tvätthängare med. Är sugen på choklad. Borde äta något nyttigt istället.
Aja dags att jobba.Jag har inte träningsvärk, jag är bara mör i kroppen

Dagen efter tre träningar och jag har inte träningsvärk?
Jag är som sagt lite mör i kroppen, men ingen träningsvärk?
Vad fan?

Jag som hade hoppats på en go jävla träningsvärk i hela kroppen så man kunde klappa sig på bröstet och vara lite stolt. Men icke? Förstår inte riktigt hur, men jag har inte en ända gång fått riktig träningsvärk efter att jag tränat nu. Sjukt?
Fick precis tanken att det kanske berodde på att jag stretchar så ordentligt efter varje pass? Stretchar ju 15 minuter efter alla pass (förutom om passen är direkt efter varandra, men ja ni fattar). Då går jag ju i och för sig igenom hela kroppen och stretchar noga och länge. Men de borde väll inte göra så att INGEN träningsvärk kommer dagen efter? Eller gör de det?

Sitter även och svär tyst för mig själv att jag inte kommer kunna träna på 11 dagar under påsken eftersom att jag skall till halmstad. INGEN träning på 11 dagar? Hur ska mina magmuskler stanna kvar då?!3 pass på en dag

Okej, jag är duuuuktig!
Jag klarade att träna 3 pass på en dag.
Totalt 3 timmars effektiv och hård träning.
Jag är otroligt stolt.
Men fan vad min kropp värker...

Ja som jag skrev idag innan så var planen att köra tre pass idag. Måste säga att när jag kom hem från första passet, åt jag och sedan gick jag och la mig och sov i 1½ timme. När jag vaknade kände jag inte för att träna en sekund. Men av någon anledning när jag övervägt att avboka ett tag så gick jag till SATS. När jag kom dit funderade jag på om jag ville avboka BodyPumpen men sen tänkte jag att nääääääää jag kör det med, är jag ändå här så..!
Och så blev det. Så nu har jag kört, CorePuls, Aeorobic och BodyPump. Totalat 3 timmar. I am Fucking awesome.

NU är det dags att äta.SatsCorePuls

SatsCorePuls måste vara den mest effektiva träningen någonsin. Flåset får man upp något så sjukt. Styrka i hela kroppen och gud vad svetten rinner. Helt sjukt så svettig man blir. Matilda <3 SatsCorePuls.
Och varför pratar jag om det nu? Jo för det var det passet jag körde under lunchen idag. Att jag har träningsvärk i magen eller?!Och då ska jag ju köra BodyPump ikväll också var tanken... Hur skall detta sluta.

Jaja, jag har i alla fall skrivit klart mitt Cv nu så om några dagar har jag 3456789 kopior att dela ut överallt i stockholm där jag kan tänka mig jobba. Äntligen någonting på väg någonstans. Hade helst haft dom idag dock, eller imorgon, men men ajg får le och se glad och ut och ta det som det kommer.

Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite nätsaker och sedan pysa och träna mer.
Puss.Dagens skämt 3

Ett äldre par satt och firade sitt guldbröllop på samma restaurang som de åt sin bröllopsmiddag för 50 år sedan.
Mannen lutar sig över bordet och viskar till sin fru:
- Kommer du ihåg när vi hade sex för första gången för 50 år sedan? Precis bakom denna restaurang och vi älskade mot staketet?
Frun svarar:
- Det kommer jag mycket väl ihåg!
Mannen fortsätter:
- Ok, vad bra! Vad säger du om att köra en omgång nu, för ett långt äktenskaps skull?
Frun svarar:
- Åhh Harry, din fuling, det låter som en bra ide!
En polis sitter vid bordet bredvid det gamla paret och har hört allt de sagt.
Han tänker:
- Det här måste jag se, ett äldre par ha sex mot ett staket. Bäst jag håller ett öga på dem så inget händer.
Han följer efter dem när de går ut från restaurangen. Paret haltar fram och stöder sig på varandra när de går runt knuten till baksidan. Efter mycket om och men kommer de fram till staketet.
Frun lyfter upp sin kjol och tar av sig sina underkläder och lutar sig mot staketet. Mannen närmar sig frun och plötsligt börjar de jucka frenetiskt mot varandra, den iakttagande polisen har aldrig sett något liknande. Dom hoppar och studsar som ett par i 18-års åldern skulle göra, och de håller på i över 40 minuter!
Frun skriker:
- Åhhh, guud!!!
Mannen håller i sig för glatta livet i hennes höfter.
Det är den mest atletiska sexakt polismannen sett.
- Otroligt tänker han för sig själv.
Till slut faller både frun och mannen till marken, helt utmattade.
Polisen är överväldigad, han har fått en helt annan syn på hur bra sex ser ut!
Efter att ha legat på marken i en halvtimme reser paret vacklande upp och börjar klä på sig igen. Polismannen tänker för sig själv:
- Det där var helt otroligt, han höll på som ett tåg! Jag måste fråga vad hemligheten är!
När paret går förbi polismannen säger denne:
- Det där var något jag aldrig sett förut! Ni hade sex i minst 40 minuter! Hur lyckas ni med det? Ni måste ha ett underbart liv tillsammans, vad är hemligheten?
Mannen svarar:
- Nej du, det är ingen hemlighet! Det är bara det att för 50 år sedan var det satans staketet inte elektriskt!Träning = nyttig kost?

Nu har jag fått för mig att jag börjar bli nyttig. Efter träningarna köpte jag knäckebröd eller äppel istället för godis. När jag handlade "lördagsgodis" köpte jag tomater och honung. Och när jag äter mat så äter jag frukt och grönsaker. Antar att det bara är en fas just nu. Men är chockad över mig själv. Som idag. Ett äppel och en banan i yoghurt med en klick honung i. WTF hände med en fet nutella macka?
Men men, inte mig emot. Min kropp gillar att vara nyttig (och även att äta onyttigheter, hostTIGERKAKAhost). Haha. Jaja.

Dagens träning blir en utmaning.

Kan till och med hända att jag avbokar BodyPumpen.
Men är taggad på att utmana mig själv och köra 3 på en dag.
Så får se helt enkelt hur jag känner mig efter dom 2 första.

Nåväl, dags att röra sig.
Puss.En trip till Johan, Jenny och Emlily

Idag har jag för första gången på länge GJORT något. Förutom att träna och söka jobb som jag ägnar all min tid till så har jag idag, tillsammans med rockstjärnan, besökt en i hans band (johan) och hans flickvän Jenny och deras bedorande dotter Emily. Vi fick god kaka och männen drack kaffe. Jag drack inget.

Men det var så roligt, jag hade pratat litegranna med Jenny tidigare men bara sett henne på bilder. Så jag trodde att hon var jätte lång (dont ask me why) när en otroligt söt brud i min längd kliver in i rummet med en bebis blev jag lite smått chockad på insidan. Inte alls som jag trott. Ganska exakt 20 cm för kort än vad hon vart i mina ögon haha.
Så nu när jag insåg att hon faktiskt var i min storlek blev jag lite smått lättad. Lååååååånga ståtliga tjejer skrämmer mig lite.

Men nu skall jag tvätta av mig dagens smink och krypa till kojs.
Hörs imorgon då det blir massor va träning.Her Styler

Min räddare!

Herstyler Mask

Her styler är ett märke jag aldrig tidigare hört talas om. Men för 2 veckor sedan köpte jag denna hårinpackningen på rea. Fick den för 200 kr. (kostade egentligen 500kr.) Dock tror jag inte den finns på så många ställen. Inte ett svenskt märke. Dock hittat den på en massa amerikanska hemsidor där den finns att köpa för 250-550 kr.

Men i alla fall. Jag fick garanti på den, att jag kunde lämna tillbaka den om jag inte vart nöjd med den. Men efter att använt den nu 2 ggr i veckan sedan jag köpte den kan jag inte annat än säga att jag är nöjd. Svindyr, JA. Men värd det? Ja. Asså mina toppar stod åt alla håll och kanter. Och hela mitt hår var torrt och risigt. Men efter bara 2 veckors användning nu är mitt hår MYCKET och då menar jag verkligen MYCKET bättre. Inte nog med att den luktar fräscht och gott, mitt hår är lent som silke och topparna spretar inte alls lika mycket längre. (Lite spretar dom, men inte ens en 10del så mycket som innan).

Och nu vill jag bara tipsa alla om att denna produkten. För jag är så otroligt nöjd asså!

Her Styler har tydligen massa andra svindyra produkter. Om jag hittar något sånt på REA igen så skall jag nog införskaffa mig det. Men som sagt. 100% nöjd.

http://www.sfrproducts.net/herstyler-hair-mask.html
http://www.amazon.com/HerStyler-Herstyler-Mask/dp/B001BIOPO2
http://deadseaonlinestore.com/hs1.aspx

Tre hemsidor jag hittade den på. Finns många fler också.

 

 
Måndag 4/4

Måndag.
4 april.
2011.

Igår fick jag ännu en filmkväll med min kärlek. Skräck, ofc. Haha Livrädd var jag, men mysigt ändå. Han var snäll, nästan hela filmen! Men otroligt vad jag uppskattar det, och allt han gör för mig. Amazing.
Borde komma på något sätt att visa min uppskattning mer.

Men idag är det dubbelpass Core - Zumba på schemat.
Och efter att jag fräschat upp mig så ska jag och Peter till Johan och Jenny och hälsa på deras dotter Emily. Ska bli lite mysigt sådär. Dock är jag nervös över att vara i en bebis närhet. Jag är ju inte precis så bra tillsammans med barn. Men hoppas på det bästa.

Nu måste jag kila och träna.
See Ya.En mysig helg

Hola.
Nu sitter jag här och det är söndag. Söndagsångest? Nej inte ens det. Här sitter jag och har fått tillbringa 2 kvällar i rad i armarna på min kärlek. Förstår inte vad som flugit i honom eftersom han stannat hemma 2 kvällar i rad med mig istället för att gå ut på krogen och supa. Men ska inte ifrågasätta det, i like it this way. I fredags kollade vi på någon skräck/thriller. Helt okej, som alla andra skräckisar. Kommer dock inte ihåg namnet. Och igår kväll kom han hem med 2 filmer och en påse godis. Wow vilken kille asså! Så igår kväll låg jag hopkrupen i hans armar och tryckte oskyldigt i mig halva hans godispåse. Helt underbara kvällar. I och för sig så är alla kvällar, film eller inte film, tillsammans med en myspys kille underbara.
Men nu är det dags att dra sig till sats och träna bort godiset man åt igår.
Hoppas alla andra haft en underbar helg.

Tjejer vad har ni gjort? :)Dömande

Gud vad vi alla (i alla fall jag) är dömande.
Nu när mitt liv består av en hel del träning på gymmet så har jag upptäckt hur brutalt dömande jag är.
Jag tänker direkt när en tjock människa tränar att "jaha hon försöker gå ner i vikt". Och när en smal tjej tränar "jaha försöker hon bli ännu smalare". När jag ser en smal kille tänker jag " jaha han försöker bygga muskler". Automatisk  när någon är på gymmet och tränar dömer man dom. Det är som att se tjocka människor äta på mc donalds. Alltid tänker man " borde dom verkligen äta 2 dubbel big mac istället för en sallad?". Hur kommer det sig att man är så dömande när det gäller sådana saker. Och varför lägger man energi på det? Jag dömer inte personligheten på något vis, sätter inte in människor i fack, och drar mig inte för att prata med dom hur dom en ser ut.
Men hur kommer det sig att man lägger energi på att ens tänka tanken varför just den och den och den personen tränar? Jag har aldrig tänkt på vad folk tänker för tankar om mig? Kanske att jag ser ut som en liten bimbo som försöker banta bort sig? Kanske tänker dom "jaha hon försöker bli lika smal som kissie" (vad vet jag?). Men de däremot lägger jag inte en tanke på, men att tänka på vad alla andra har för anledning att vara där, de tänker jag på?

Okej detta kanske börjar flumma över lite nu. Men förstår ni vad jag menar? Varför är man tvungen att tänka något om dom man ser. Och döma dom direkt? Anta deras syfte. Och hur låter man bli?Om "intim" piercing

Fick en fråga av emelie

Så nu tänkte jag berätta då.
I början av januari beslutade jag mig att jag villa "piffa till" det där nere, för det ser ju för j*vligt ut, så jag gick till min kära piercare i Halmstad, Anders Pihl . Jag var så nervös att jag trodde jag skulle dö, men av med kläderna och sära på benen haha. När han satte dit tången om klitoris blev den blå och de gjorde så ont att jag trodde jag skulle svimma. Nu kunde det inte göra mer ont tänkte jag. Nä visst, när nålen gick igenom satt jag som paralyserad, det var en smärta som inte går att beskriva. Men när väl nålen och piercingen var i på några sekunder så försvann smärtan. Så ont gör det, som fan, men bara snabbt.

Och sedan till frågorna, hur läkte den? Och hur skötte jag den.
Jo, jag fick råd att jag skulle tvätta den i duschen med intim-tvål. Men de orkade ju inte jag bry mig om. Så jag tvättade den med vatten och tvål när jag duschade och jag måste säga att jag har ALDRIG haft en piercing som läkte så snabbt. Hade inte det minsta ont efteråt och den läkte som sagt mer eller mindre helt av sig själv.
Det ända som hände i början mens den läkte var att varje gång jag satte bena i kors, gick i klackar, hade tajta jeans... You name it, så blev jag JÄTTE k*t. Det spritte i underlivet mer eller mindre hela tiden. Men det försvann efter några veckor. Nu spritter det bara extra mycket när man gör vissa saker (secret information).

Så ja de läkte helt awesome. Och det var den mest lättskötta piercingen jag haft.

Kan också tillägga att jag är extremt nöjd med den.
Hur ska jag ta mig ur det

Jag gör fel.
Jag säger inte ifrån.
Och när jag gör det ångrar jag genast att jag gjort det.
Jag borde lära  mig att säga ifrån.
Att säga nej, du gör fel.
Och jag borde absolut lära mig vad som är rätt och fel för mig.
Att inte acceptera allting som händer.
Att inte bara plågas på insidan och låta det hända.
Tröstäta och sova tidigt i min ensamhet, jotack.Sockerberoende

Har läst på http://wysteriiagetsinshape.blogg.se/ om hennes sockerberoende. Hur hon känner och hur hon mår av sitt socker beroende. Och nu kunde jag inte låta bli att undra, är jag sockerberoende? Inte nog med att jag alltid efter jag ätit "vanlig" mat blir akut sugen på socker saker. Jag verkligen dras som en magnet till något med socker och söttma. Jo jag är sugen på onyttigheter mer eller mindre hela tiden. men SPECIELLT när jag är ledsen, stressad, orolig eller precis har ätit. Den ända gången jag inte är sugen på socker, choklad eller något annat är när jag precis tränat.

Men frågan är, är jag i risksonen, eller kan jag klara mig som det är?Plocka disk

Ja då är det så att jag borde egentligen stå nere i köket just nu, tömma diskmaskinen och lägga i all ny disk som är staplad på hög på diskbänken. Vem är det som staplar all disk då? Inte är det jag inte, men jag får snällt plocka in den ändå. Tur att man har mig som för tillfället inte har så mycket för mig så jag kan plocka in och ut massa disk. *suck*
Nä en egen lägenhet det skulle vara något.

Mina planer idag då? Nä jag har inte så många, hade tänk åka in till stan, men orkar fan inte i detta tråkiga deppiga väder. Kanske tar det imorgon istället. Till stan måste jag i alla fall. Sen vet jag inte om jag ska träna. Tränat 6 pass denna veckan nu så med tanke på min sträckning i vänster baksida kanske jag ska vila fredag lördag nu? Tror det blir så. Men frågan är vad fan jag ska göra istället. Nåväl. 2 dagars ledigt från träningen är väll okej, i guess. Musklerna måste ju vila lite.
Funderar på att gå och handla, men jag är så trött på att GÅ jag går hela tiden. Till gymmet. Från gymmet. Till affären, från affären. Till tåget. Från tåget. Till solen. Från solen. jag går hela tiden... HELA tiden. Gör typ inget annat än går. Och jag är sick of it. Jag vill inte gå mer. Jag vill bli skjutsad. Åka bil. Åka buss vad fan som helst, bara jag slipper gå.

Nä jag får väll plocka den jävla disken nu.
Hej.

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!