Kulturnatten.halmstad.se

Goddag i stugan.

Nu har jag tränat thaiboxning och haft en liten lunch med MR. J . Vi möttes i stan vid 2 och satte oss på Sandys och käkade. Eller jag käkade och han kolla på. Vi snackade om allt och inget och det var mys, sen var han snäll och följde mig till thaiboxningen, önskade mig lycka till och sa hejdå. Trevligt med lite små möten sådär!
På thaiboxningen idag fick jag träna med en super trevlig kille, vars namn jag inte frågade om och även om han presenterade sig så kommer jag inte ihåg de haha. Men super trevlig i alla fall. Vad jag kan känna och se så tror jag inte jag har några blåmärken denna gången vilket betyder att denna killen hade lite mer kontroll över sina slag och sparkar, eller bara tog det försiktigare helt enkelt haha. Men har jätte träningsvärk, men ändå inte så illa som innan. Tror nästan redan jag börjat bli starkare. Känns bra att det ger resultat så snabbt, med tanke på hur jobbig första träningen vart och så.

IKVÄLL blir det kulturnatten med Jessika, och antagligen kommer vi stöta på rätt mycket folk. Ska bli kanon kul om det inte regnar bara. Bara att slå en pling om ni vill ses =)

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!