En Zero och lite sex

God middag kära läsare.
Idag är jag på bra humör. Min klass gör mig på bra humör. Dom är så goa hela högen. Idag hade vi skolfoto som jag inte medverkade i och enskilda där jag höll på att bryta ihop för king stod och gjorde miner bakom fotografen. Men who cares ingen som ska se ändå.
Idag har jag både tvingat min syster göra chokladbollar (som morfar insisterade på skulle heta negerbollar). Vart inte heller i skolan hela dagen för agneta skulle halshugga mig levande om hon såg mina naglar och händer efter att ha målat benjamins kropp blå haha.

Nu sitter jag här och väntar på att de ska bli träning. Gud jag längtar verkligen till träningarna, de är så jävla gott att få träna. Dock är de synd att de bara är lördag måndag vi tränar, känner mig inte riktigt stillad av att bara träna 2 dagar i veckan så får nog ta tag i mitt liv och gymma tisdag torsdag med natalie också. Kan ju försöka få kroppen jag velat ha ett tag nu. Thai boxningen hjälper ju till i  alla fall, de har jag redan märkt. Satsar på magrutor till jul ju! Eller ja, i alla fall något åt de hållet haha.
Får hoppas de ger synligt resultat i alla fall om jag börjar gymma med.Jennie ♥

sv: klart kan jag hjälpa dej, men betalning denna gång! vi kan snacka om hur u vill ha de :)

kram

2010-09-28 | 14:50:06 | http://jennsiii.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!