Big?

Sha sha jag här.
Du kanske kommer ihåg mig.
Matilda.

Egentligen vill jag inte att du ska läsa detta.

Vet inte varför jag skriver detta eftersom jag egentligen varken vill att du ska läsa eller något.

Jag kan säga att jag ångrar inget jag sagt. Även om jag inte borde sagt det. Jag ångrar inget jag skrivit, även om jag inte borde ha skrivit det. Dina slutord fick mig både lättad och oroad. Vad har hänt med dig egentligen. Var är den big jag kände? Var han ens riktiga du eller var han kanske bara karaktären big, den big jag ville ha och inte den han va? JAG tyckte han var äkta. JAG tyckte mig se rakt in i själen på big. Men kanske även mina ögon ljög för mig lika som mitt hjärta?Den big jag kände brydde jag mig om och ville hjälpa. Han var värd hjälp. Han var värd ännu en extra hand i livet som till och med den tuffa, hårda big kunde behöva ibland, om även så motvilligt. Den big jag kände ville inte ha nån extra hand som fanns där, men den big jag kände var på väg att ta tag i livet. Han var på väg att komma upp till ytan igen, back to life. Men något hände och han försvann ner på bottnen igen. Kanske är det där felet är? DET som hände, som fick honom att falla tillbaka. Som fick honom att ge upp.Jag vet att den big jag tros mig känna kan klara vad han vill. Han har viljan, hjärtat och modet.Jag börjar tro att mr big, bara var en dröm. Att jag inte såg vem mr big egentligen var. Kanske är han bara de där idiotsvinet... Eller så är han kanske, kanske kanske kanske långt där inne, fortfarande big? Har big ens funnits?Jag vet inte om jag hoppas på att big ska vara kvar i mitt liv, fika big, eller natt big. Jag vet inte ens vilken big jag vill känna. Jag vet inte ens om jag skulle vilja ha big i mitt liv om jag fick välja.Men även om du big, kommer försvinna ur mitt liv nu, vilket det absolut ser ut att bli, så hoppas jag att om big, den big, finns kvar, så borde han åtminstone inte försvinna med stämpeln av ett idiotsvin. Jag hade hellre sagt ett hejdå.

Detta inlägget kommer nog försvinna fortare en fan, men nu är de borta ur mitt huvud och nere på bloggen, när jag fyllt huvudet med nya tankar nu så kommer de försvinna från bloggen och bort i oändligheten.
Mitt sätt att tacklas med tankar.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!