Att hitta viljan

Sen thai boxningen började har jag fått ett super sug om att bara träna varje dag och bli as vältränad och kanske tillslut få den där kroppen jag vill. Jag är verkligen taggad på det.
Men när tiden är där att gå ut och gå, strunta i sötsakerna, gymma, köra styrka hemma... Ja då finns inte orken där. Då kommer den klassiska "jag gör det imorgon".
Viljan är där men ändå tar min lathet över. Känner att jag vill bli en liten träningsnarkoman, då hade jag i alla fall haft något att göra. Imorgon efter skolan ska jag i alla fall gymma har jag sagt, eller ja gå i alla fall. Fast slutar klockan 16.40 ELLER 15.40, vet inte säkert än. Blir det senare än 16, eller om jag inte har nån att gymma med så blir det antagligen inte av. Men tror jag ska tagga lite musik nu och köra några situps och lite armhävningar (kan ju behövas om man kollar på hur klen jag ärpå thai boxningen jämfört med alla killar.) Dör ju så fort det blir styrka haha.

Men som sagt behöver hitta viljan och orken. Skaffa mig vanor helt enkelt.
No more blog and facebook, mer träning och motion.
Eller något.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!