WHAT A NIGHT!

Asså nu har jag suttit flera minuter och bara tittat på de blanka "pappret". Har ingen aning om vad jag ska berätta, vad jag borde berätta och vad jag vill berätta.
Men igår bar det i alla fall av till falkenberg och hem till Svensson, (Maggan och... nån...). Där var det överfyllt med folk och vi alla tjejer blev lite... Instabila i benen kan man väll säga. Sen vid 21.30 tog vi oss bort till grand för att sedan tränga oss in i den emorma never ending kön. Men tjejer som vi är så flörtade vi oss framför en del så det tog inte så lång tid. När vi väl vart inne på Grand så hade vi en halvtimme/timme som vart as nice när vi dansade och ja. Hittade massor jag kände som jag kunde dansa med vilket vart super kul. Men sen vid 12 tiden började drickan jag hällt i mig, komma ner i magen och lite till och helt plötsligt blev jag bakis och trött som ett as.
Som tur var hade jag en liten ängel kallad max som fixa vatten och tog de lugnt med mig. Sen skulle han hem med simon och då fick jag ensam leta efter fabian som inte heller skulle sova hemma. Jesper skulle sova hemma men skulle inte hem för ens sent. Och sen träffa jag janiel där jag stannade med honom istället.
Hemma i halmstad city blev de en taxi all by my self till GT. Kändes lyxigt och bra nör mamma betalade.

Nu är jag så hungrig att jag dör och ska hälla i mig lite mer cola. Får se om jag orkar träna idag haha.


Becka

jag vill festa med mina flickor!

2010-10-09 | 13:36:05 | http://norellerskan.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!