Min helg, oj oj vad tiden går.

Någon som undrar hur min helg har sett ut?
Nähä?

Då berättar jag ändå!

Helgen började i fredags (daaah?) med att Max(iiiiiiiz @bdb) följde med hem efter skolan. Vi typ kollade nån film, och sen däckade båda i sängen fram tills kvällsmat. Vi käkade och satt och snacka med familjen och de vart trevligt, vi återupptog film tittandet och kollade på 2 filmer till innan vi beslutade oss för att sova. Så klockan 23.30 la Matilda pinglan Andren sig för att sova en FREDAG(?!?!?!?!???).
Men vi låg och snackade tills 2 och sen somnade vi.

Lördagen vaknade jag först vid 9.00 när michelles mamma kom och lämnade hunden som jag skulle passa. Sen sov vi tills 12 och gick ut i pissregnet med hunden. Men det var roligt att få ha Nikki här lite, tycker om henne så mycket!
Jag och Max käkade frukost och chillöa med tv tills träningen klockan 16 började.
Så jag tränade och sen åkte jag hem och duschade och sånt. För lördag betyder fest eller?
Efter att haft beslutsångest vad jag skulle ha på mig fick jag i sista sekunden byta och åka med bil och möta Jessika och Kim. Vi tog oss till Kärleken, där en fest var. Men... Den var inte som vi trodde, så efter mycket om och men stack vi till stan igen och satt. Vi hittade en annan fest men Jessika vart inte så taggad så dom stack hem.
Men jag kände fortfarande att på en lördag ville inte jag hem och sova klockan 00.00.
Så jag mötte en gammal klasskompis, Johan, och hans kompisar vid roberts och så gick vi in och satt och chillade. As trevligt folk var dom.
Sedan vid 01.00 när roberts stängde följde, Marcus (eller något) och hans kompis, mig en bit och sedan stack jag till hvitfeldtsgatan för att 01.25 ta bussen hem.

Väl hemma knackade de snart på dörren och en Mr. E kom hit.
Eftersom klockan var så mycket gick vi och la oss nästan direkt.
Nu har han sprungit till bussen och jag ska ta mig lite frukost. Är hungrig (tror jag).

Men det var en trevlig kväll ändå måste jag säga.

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
6

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!