WOW jag kommer ingen vart!

Fy fan vad mitt hus ser ut som en svinstia.
Helt otroligt!

Har städat så mycket och fick till och med hjälp av mamma men ändå så bara blir det aldrig rent. Har städat och städat och städat, och tagit före och efter bilder, men fan asså... det blir aldrig rent. Nåja, bilder kommer kanske sen.. om inte i alla fall på hur rörigt det var innan haha.

Just nu sitter jag och utför världens drygaste arbete utan att få betalt för det. Jag sitter och skickar 1310 låtar från min gamla dator till den nya för den gamla kunde inte lägga ut dom på skiva, usb eller något. Jag mpsta acceptera alla för hand och dessutom bara skicka 10 i taget.... Och bara ta emot 3 i taget. FETT drygt.
Ska överföra musiken för att kunna lägga in den på min ipod och dessutom uppdatera den med ny musik. Måste ju ha musik när jag ska ligga vid poolen i 2 veckor och steka.

På tal om steka, ska jag steka i 25 minuter klockan 17.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!