Varför inte liksom?

Nu sitter jag här. Klockan är snart 1300 och jag är trött.
Idag vill jag bara ligga hemma och mysa med min icke existerande pojkvän och kolla tv, gosa, skämta, duscha och äta. Vill bara se förjävlig ut och veta att han inte bryr sig.
Men men, om vi åker tillbaka till verkligheten så sitter jag framför mitt så kallade skrivbord med datorn. Vände mig nyss om för att titta om stereon var på så jag kunde sätta på musik på mina gigantiska högtalare. Det var den inte och nu har jag satt på den.

Intresse klubben antecknar.

Tanken med lördagar är att jag ska träna. Men mina skydd har inte kommit eftersom jag körde på ekonomi varianten och inte ville betala 1200 utan satsade 900 kr på det hela. Men ja, tydligen så var det inte så bra gjort eftersom skydden nu efter 1½ vecka fortfarande inte trillat ner i min brevlåda.
Träffade Miriam - en tävlande i thaiboxningen, i stan inatt och hon sa jag kunde låna hennes, men eftersom jag tror hon var en del påverkad så vet jag inte om jag kan ta det seriöst och faktiskt låna dom idag.

Annars är jag på g idag, trött och ja som ni läste innan. Måste kolla om bussarna går som röd dag idag också. För det skulle suga något så sjukt mycket.

Nu ska jag göra det och läsa lite bloggar. Sen vetefan vad jag ska göra. Ringa runt och kolla  vad alla gör idag kanske. Gå ut och springa, det är ju trots allt sol?

Vad ska ni göra idag egentligen?

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!