Vad är det med musiken...?

Sitter nu och lyssnar på Kom igen lena med Håkan Hellström. Egentligen hatar jag denna människan och anser att han är totalt tondöv och omusikalisk, men denna låten gillar jag. Bara för den får mig tänka. Den får mig att tänka på gymnastiken, Flick 5. När det var vi, vi i flick 5. De samma gäller Strand tylösand med Basshunter den låten lyssnar jag på nån gång ibland bara för att få blunda ens stund och återuppleva minnerna i mitt huvud.
Jag har väldigt många låtar som betyder mycket för mig. Here without you med 3 doors down är också en sån låt. Den får mig att tänka på min första kärlek. När vi satt på en buss, han höll om mig, och sjöng tyst och lugnt för mig denna låten när det spelades på radion. Det är också ett minne som alltid kommer finnas till just den låten, och ingen kommer kunna förstöra det.
En annan låt är She will be loved med Maroon 5. Även detta en låt jag har minnen till som aldrig kommer bytas ut eller försvinna. Skulle kunna räkna upp en hel radda med låtar till som får mig att minnas massor av saker. Men vad skulle de tjäna till att berätta om det? Nä precis.

Men i vilket fall så funderar jag på, är det många andra som har samma sak som mig? Vissa låtar som bara påminner om en sak? Ett minne?
Det borde knappast bara vara jag i hela världen som har det så?

http://www.aspero.nu/Halmstad/images/frigymnaster.jpg

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!