Strax dax för en power nap!

Hej!
Nu har jag precis kommit innanför dörrarna mina och tvättat bort sminket.
Idag har varit en kall men kul dag. Började med typ.. matte? Där jag och John hade kul åt typ inget.
När vi gick ifrån matten så kändes det precis som att jag hade tappat något. Så smart som jag är säger jag "asså det känns som att jag har glömt något, något viktigt, typ som min hjärna liksom". Bra matilda, för det låter ju inte alls efterblivet?
Jaja, sen har vi engelska, jag pratar med syv, vi har svenska och sen, kabom! Vi slutar.
Jag tar mig in till stan och möter upp min kära far som ger mig pengar och busskort (därav benämningen kära) och bjuder mig sedan på kinamat. Efter det strosar jag omkring i stan och väntar tills michelle vid 13.30 kommer gåendes för att hitta paket till jessika.
Vi letar men efter många letanden och ett upphittande av mina kära klasskamrater John, Kezkez och Wille så springer vi vidare och sedan hamnar vi på det förbjudna stället. Japp ni hörde rätt. De fruktade donken blir vårt place att vänta på bussen. Men vi sitter och drar rövarhistorier och sedan tar jag bussen hem vid 15.00.
Nu är klockan 16.15 och jag ska sova.

Godnatt!

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!