Okej nu har jag massor att berätta

Eller nu när jag tänker efter har jag inte så mycket att säga.

Kan ju berätta att igår var fan en underbar dag.
Efter att jag kollat på Idas match (dom förlorade tyvärr) så stack jag och hon till stan. Vi kom till Bion men det visade sig att saw vart slutsåld, men smart som jag är kom jag på att folk kanske inte hämtade ut sina biljetter i tid och då kunde vi köpa dom. Så vi gick till Gina Tricots "Tjejkväll" och kollade. Ida hittade ett par nya jeans och en halsduk.
Själv hittade jag en klänning och en skjorta.
(Bild kommer sen!)
Efter att handlat slut på alla pengar begav vi oss tillbaka till biografen och ställde oss och väntade på att klockan skulle slå 20.45 så vi kunde ta någon annans biljetter. Och klockanj 20.50 fick vi 2 biljetter till saw 3D. Det blev inget harrys eftersom att vi inte hann, men lite popcorn är nästan lika gott..?
Vi antog att vi fått gansla dåliga platser... Men vi fick dom bästa i hela salongen. I mitten, lite högre upp är mitten.
Men efter att sett filmen önskar jag nästan att jag fått längstbak med en stol på fel håll så jag sluppit se den hemska filmen.
Saw 3D var riktigt jävla hemsk. FY FAN!

Idag kommer nog bli en del bloggande, för jag har inget planerat och mycket att skriva om. Men istället för att göra ett as långt inlägg tänker jag dela upp det så att inläggen kommer lite när som hela dagen.
Tex så kommer bilderna från kläderna senare.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!