Mycket

Mina inlägg vill inte publicera sig och jag vill ingenting. Just nu känner jag för att radera min FB, ta bort min blogg, ta bort alla andra sidor jag är medlem på och rader min msn och stänga ihop datorn för att aldrig mer öppna den.
Jag vill inte veta om andras lycka. Jag vill inte se vad ni håller på med om dagarna, jag vill inte något med någon. Jag vill bara sitta här och ruttna och göra ingenting. Resten av livet. Föralltid. Vill inte ha något med nån att göra.

Okej, jag ljuger jag bara vet inte. Jag är så stressad över allting. Jag vill så himla mycket saker att jag inte vet vad jag ska börja med. Jag vill flytta, jag vill tatuera mig, jag vill jobba, jag vill pierca mig, jag vill shoppa sönder, jag vill flytta utomlands, jag vill festa, jag vill sitta hemma, jag vill hitta kärleken, jag vill bli bisexuell, jag vill ha vänner, jag vill slippa mina vänner, jag vill träffa folk, jag vill sitta ensam, jag vill vara med min familj, jag vill sticka och aldrig mer komma tillbaka, jag vill riva upp gamla sår, jag vill låta såren läka och aldrig mer skada, jag vill...
Jag vill så mycket.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!