Kroppskomplex

https://www.fullthrottletv.net/images/ufc76girls1.jpg
Varför har inte jag en sån kropp? Varför har inte jag sånt hår? Vad är det för fel på mig?
Det är inget fel på något eftersom, vad är fel? Vad är normalt? Hur kan något vara fel? Det kanske är just den personen som är rätt och alla andre fel?

Varför har man egentligen komplex. Varför hittar man så lätt alla sina egna brister istället för alla sina positiva egenskaper? Hur kommer det sig att när man står i spegeln ser man bara fel? Varför ser man inte bara allt det som gör att andra uppskattar dig?
Jag tycker att världen har lurat oss alla. Jag tycker tex att denna tjejen på bilden (som jag bara random googlade fram eftersom jag tänkte skriva ett inlägg om UFC) har den snyggaste kroppen jag sett på länge! Vad är så snyggt med henne enligt mig då?
Jo.. Hon är:
Blond
Smal
Man ser hennes höftben.
Tränade smala ben
Brun hudfärg
Långt hår
Lagom stora bröst, synliga och fina, inga bomber och inga plättar.
Underbar mage, muskler men inget muskelberg.


Är detta vad som är snyggt då? Varför har jag fått uppfattningen av att detta är snyggt? Varför skriver jag inte att det är snyggt men små bröst, en liten kula på magen, några lår som går ihop och medel långt hår som är råttfärgat? Jag tycker inte det är snyggt, men varför. Om det hade varit det som alla killar och tjejer uppskattat och avundat så hade det kanske varit just det alla strävade efter?
(Gud vad flummigt detta låter?)

Det jag tycker (och själv försöker leva upp till) är att, du duger som du är! Om inte DU vill behöver du inte se ut på ett vis, du ska bara känna att du är bekväm med hur du ser ut, du behöver inte sträva efter perfektion, för tro mig, det finns inget som tillfredsställer alla. Så hur mycket du än försöker, kommer du aldrig bli perfekt, ingen är perfekt, ingen kan kalla sig snyggast, vackrast eller något, för ingen kan göra alla nöjda med det.
Se dig istället i spegeln och säg, " ja min rumpa är rätt snygg". eller "fan, jag har fina ögon". Vad som helst, men försök se det som gör just dig unik och vacker.

Okej, jag har just skrivit det flummigaste inlägget typ någonsin. Jaja, om någon förstod så grattis, din hjärna är lika wierd som min är vid denna tiden på dygnet...


Cilla

Sv: Oj, tack för erbjudandet ellre vad man säger. :) Det finns nog möjlighet att jag skulle kunna göra :)

2010-11-17 | 11:35:00 | http://bloodysabbath.blogg.se/
Amanda

Jag håller med dig, hon har sjukt snygg kropp men det kan ju du också få (om du nu inte är nöjd med din). Hon föddes uppenbarlgien inte sådär utan hon tränar säkert mycket och så:)

2010-11-17 | 14:27:58 | http://vanbjuren.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!