Ida Aspberg 16 och en tripp på stan

Idag tänker jag skriva detta inlägget i kursivt.
Och fett.
Fet?
Whatever.

Idag fyller nämligen en av mina bästa vänner 16 år. (Sexton, wow, själv är man snart 17).
Ida Aspberg som jag gått i samma klass som från 2an-9an.
Min Ida Aspberg.
Så därför tycker jag att alla mina läsare går in på hennes blogg och skriver ett grattis.
http://idaaspberg.blogg.se
(hon förtjänar ett grattis från er alla)

fuerteventura 2010

S
en tänkte jag bara berätta lite om min dag.
Jag stack in till stan i regnet vid 1500. Träffade maddis för första gången på länge och hennes pojkvän adam. Vi sprang omkring på stan och letade paket till vår älskade vän ida. Vi gick in på ****** och köpte en/ett/ett par/några stycken ***** till henne. Sedan sprang vi vidare och efter lite letande hittade vi en ring som jag hoppades hon skulle gilla, för den var fett snygg.
Jag köpte även 3 par spets trosor i svart, lila och rött som jag velat ha och behövde (älskar ginas halv string spets trosor alltså!!!!!!!!). Sen tog jag bussen till Ida för att lämna hennes första paket. Ringen. De andra paketet får hon av maddis på söndag och det är därför jag inte kunde berätta vad det var.
När jag väl kom till ida och hon fick paketet blev hon mycket glad för ringen (hon låtsades i alla fall) och de gjorde mig glad eftersom jag själv tyckte ringen vart helt awesome.
Sen efter en timme tog jag bussen till stan och sedan vidare hem. Vart hemma vid 20.00 och nu Sitter jag och kollar på Pirates of the C, ettan. Feting längesen man såg den.
Mys mys, nu ska jag kolla vidare och ta en klunk lorranga.Ida Aspberg

Åh du är så jävla fin! (förutom att jag hatar dig för bilden)

Ringen va asfin!!!

puss älskar dig något otroligt mycket

2010-11-02 | 23:22:22 | http://idaaspberg.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!