I fucking made it!

Smärta smärta och AJ!
Nu har jag kommit hem efter att stoppat in staven i armen och jag säger bara AJ.
Jag låg på britsen och var jätte rädd! Men efter att mamma mutat mig med att jag skulle få en sak om jag var duktig så klarade jag det. Jag bad snällt om att få se nålen innan hon stack, men nu i efterhand är jag glad ajg inte gjorde det. För jag fick se nålen efter hon stuckit och jag säger bara det, om jag hade sett den innan hon stuckit, hade jag sprungit därifrån direkt och aldrig kommit tillbaka.

http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00656/p-stav_implantat_656162c.jpg

Lånade bilden och hittade ingen där man ser hur stor nålen faktiskt är. Men här ser ni att den är tjock eller hur?
Den var kanske 6-7mm tjock och såg ut som ett metallrör. Ungefär samma storlek som ett sugrör hade den. Förstår ni hur läskigt det var?!
Men jag får erkänna att det gjorde inte så ont som jag trodde. Och var inte så farligt, men fortfarande var det den tjockaste nålen jag någonsin sett!

Nu spänner det mest i armen och gör ont om jag böjer den, undra om staven kommer ut om jagböjer den för hårt nu? Haha, nämen det gick bra och nu ser det ut som att jag har genomgått en stor operation.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Ser stort ut! Och det värker, men nu är det gjort och jag är glad jag gjorde det. (Får se hur det ser ut sen när jag tagit av plåstret under om 24 timmar).

Sen fick jag ju en present för att jag var duktig!
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Bild på dessa underbara skapelser kommer senare ;)


mirjana

fin blogg!

2010-11-17 | 16:12:20 | http://zajkovic.blogg.se/
pillpill

haha jag har också satt in en sån där stav för ca 2 år sen och när jag såg nålen trodde jag att jag skulle dö, men det är ju bra att ha en sån där iallafall man får se det så;)

2010-11-17 | 18:15:42 | http://pillpills.blogg.se.blogg.se/
nanette

najs blogg! :D du hadd pretty awesome band me där i headern (:

2010-11-17 | 18:38:48 | http://nnnanette.blogspot.com/
Jossan [Bluuebeeryy]

Rösta & bli Länkad ! www.bluuebeeryy.blogg.se *

2010-11-17 | 18:51:49 | http://bluuebeeryy.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!