Ett inlägg till Max

God - morgon.
Max sitter och matar mig med bilar såhär lite lagom efter frukosten. Ja klockan är bara 1415 så det är okej att äta godis då. Idag kommer antingen bli den bästa dagen på länge eller så blir det bara en helt vanlig lördag.
Idag är det som jag tidigare sagt, klassfest. Detta kan antingen bli en succé eller också en total katastrof. Men vi håller tummarna för att det blir den roligaste kvällen på länge.

Efter att jag har plattat mitt hår och sånt så ska pappa snällt få köra mig och max till träningen. Dock ska inte jag träna idag eftersom p-staven har förstört min arm.
Vågade ta bort plåsterna  idag och det var inte kul. Satte genast på dom igen och önskade jag inte hade rört dom. Men efter att försökt igen (några timmar senare) så kunde jag ta bort dom utan att få panik.

Vad har jag mer att säga idag?
Nä de undrar jag med.
Max också.
...
Katten också.

Så, puss!
(Puss löser allt.)


Kassandra

Nu så har jag uttsätt vinnare, kolla och se om de blev du :)

Om inte , så hade du en bra fråga trots allt <3 ;)

2010-11-20 | 14:36:56 | http://kaassssyy.blogg.se/
jenniferr

sv; var så lite så:)

händer idag då :D?

2010-11-20 | 16:15:17 | http://jenniferwestermark.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!