Ett ärlighetens inlägg

Jag har precis insett en sak om mig.
Detta är inget förlåt, bara en anledning till varför.
Antagligen kommer en del av "er" känna er träffade och det är det som lite är meningen.

Jo min ärlighet kommer jag antagligen få ångra men jaja, jag vill ändå skriva om det.
Det som jag vill berätta att jag insett är varför jag bråkar med folk.
Låter inte som en big deal?
Nej men såhär ligger det till, att folk som jag bryr mig om, dom får ofta väldigt mycket skit av mig. Varför dom får det ska jag berätta. Jo, när jag mår dåligt vill jag oftast inte visa det för alla för jag känner mig svag då, som att "varför ska jag må dåligt när ingen annan gör det". Och när jag mår dåligt så har det, av någon anledning, blivit så att jag bråkar och tjafsar och är otrevlig mot folk av egentligen ingen anledning. Jag skapar bråk för att någon ska se att något är fel.
Jag har förstört väldigt många vänskaper, och även 2 förhållande på detta viset. Jag säger inte att jag ångrar det, nej. Men jag vet nu i alla fall varför jag beter mig som jag gör. Har bara inte insett varför jag skapar dessa bråken hela tiden, men nu, som en blixt från himlen, bara slog det mig.
Jag tänker som sagt inte ursäkta mig eftersom jag inte ångrar något, och ändå tycker att en del saker har inte bara varit mitt fel, men ja. Nu vet ni alla, varför jag beter mig som jag gör.

Då frågar jag mig själv; känns det bättre efter jag bråkat med dom jag bryr mig om då?
Ärligt talat vet jag inte, eftersom jag fortsätter med det måste de ju ge mig något.
Men jag vet inte direkt om det "känns bättre" det är ju inte bråken jag egentligen vill ha, utan snarare tillräckligt med uppmärksamhet från personen i fråga för att denne ska se att något är fel.

Ännu ett blottande i bloggen. Om någon är trogen läsare så kommer den personen antagligen känna mig bättre än alla andra om något år om jag fortsätter med att skriva mina känslor och tankar här.

Jaja, det var mina reflektioner för idag och jag ... Ja, jag vet inte. Jag ville bara få ut det till" någon".


Ida Aspberg

Va är det man brukar säga? En vän är en som vet allt om dig men ändå vill ha dig som vän.Du är så jävla bra <3

2010-11-24 | 08:18:22 | http://idaaspberg.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!