En styck michelle

Idag efter skolan, som inkluderade god mat, många skratt, ett för ovanlighetensskull kul kök och ett prat med syv om flytten så träffade jag michelle för att äta chrisptårta och byta ut 5 av mina piercingar.
Jag töjde örat lite mer, satte i 2 nya ringar i örat som var svarta. Köpte en kortare tungpiercing och en kortare läppstav. KAAAANON!
(http://evilanders.se - där jag piercingar mig).

Sen hem till michellem vilket var mycket trevligt, vi fikade åt och fikade och bara chillade. Kändes kanon.
Kanon är ett toppen ord btw.

Nu kommer bilder på ingen mindre än mig själv.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Och sen när mamma hämtade mig för att jag skulle åka och träna bara kände jag att jag inte var i form för en träning. Det kändes bara fel, jag mådde inte bra.
Så nu sitter jag och tittar på csi.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!