En rubrik utan godmorgon i?

Satt och klurade någon minut på vad jag skulle ha för rubrik som inte var "godmorgon världen" - "Godmorgning" - "God eller inte god morgon" och liknande. Men eftersom det är morgon och det är typ det jag tänker skriva om så får jag nog inse att min fantasi inte räcker till för att ha en rubrik som inte innehåller godmorgon.
god- eller inte god- morgon here we go!

Jag somnade waaay to late igår. Gick och började fixa mig för sängen vid 23.30. Vid 02.35 satt jag fortfarande framför denna lilla dumburk som kallas dator. Mycket lustigt hur den alltid lyckas hålle en vaken. Jag borde sätta sån spärr så den stängs av klockan 01.00...

Om 3 timmar ska jag och träna. Ja det var typ det som var mina planer för dagen. Trött är jag och antagligen kommer jag bli ännu tröttare ikväll när jag tränat. (Om jag inte får en eneergi kick av att svettas, flåsa och träna.)

Nu lyckades jag av någon anledning trycka så att detta inlägget blev i kursiv stil och jag får inte bort det. *Tusan*
Jaja, dagen kanske inte är med mig idag helt enkelt.

Dags för frukost. (Lunch?)

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!