Dom blev mina!!!

Efter att jag tagit min p-stavs spruta så gick jag och mamma inom din sko och där hittade jag dessa skorna som jag tittat på tidigare i veckan.
Midcut boot
Blev helt kär i dom för dom var 20 gånger snyggare i verkligheten än dom var i din sko store.
Dom kostade 549:-...
Men det visade sig vara rea på dom endast 299:- nu. Och dessutom fanns det bara ett par kvar i min strl (38). Det var ödet. Och eftersom jag var såååååååååå duktig hos sjuksköterskan så fick jag dom av mamma. Gud vad glad jag är för dom. Dom var jätte sköna, as snygga, går att ha nu på vintern och ååååh jag vet inte allt. Dom är bara underbara. Just nu står dom på bordet och ser fina ut. Haha, hedersplatsen.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Ja min webcam är inte den bästa haha...
Men gud kärlek till dessa!


Charlene

Snygga skor!Sv: tack för att du röstade på mig ;)

2010-11-17 | 22:53:39 | http://mangsysslaren.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!