Det blev en hel filmkväll

Denna lördag-kvällen blev hemma. Första helgen på länge jag varit hemma. Shit, första helgen som jag kan komma ihåg på evigheter och lite till som jag varit hemma, med mig själv, och min familj. Känns nästan lite som ett under. Pinglan matilda andren verkar ha tappat bort sitt socialliv. Eller i alla fall för en gångs skull stannat hemma och funderat över problemen och försökt lösa dom istället för att försöka glömma dom.

I vilket fall har jag sett Sherlock Holmes filmen.
Jag måste säga att jag hade höga förväntningar på den eftersom jag i 9an gjorde ett arbete om författaren till Sherlock Holmes-böckerna. Jag läste då en av böckerna, gillade den dock inte så mycket, men tyckte ändå att det fanns en viss charm i den och en fin ide som skulle göra sig bra på film. Dock tycker jag att dom misslyckades lite och gjorde den för "spexad". Sherlock hade inga jävla gevär och sånt, tex. Men men nu har jag ju sett den också.
Dock är jag högst besviken eftersom jag trodde de välkända uttrycken "No shit sherlock"- var med i filmen. Lika så med "Elementary my dear watson". Men inte ens det kunde dom ha med. (Har dock insett att "No shit sherlock" uttrycket måste jag ha missuppfattat totalt)

SEN har jag också nu sett Snabba Cash. Och den, var som alla andra svenska filmer, en besvikelse. Så tumme ner för den utan någon förklaring. Punkt slut. (Dock ett plus poäng för jorge som var rätt go.)

Och nu mina kära vänner är det söndag eftersom att klockan blivit 00.21. Söndag, helgen är slut.
Fan.
Dags att sova så jag (om det är fint väder) kan gå ut och gå ett par tusen km imorgon. Ladda telefonen och Ipoden får jag göra så ska jag fan gå från klockan 1 tills det blir mörkt så jag förbränner lite. Har ju gått upp som en elefant nu det senaste. Men med tanke på att jag levt på onyttigheter är det inte så underligt. Upptäckte också nu efter att jag duschat att min rumpa har växt. Alla kalorier verkar ha satt sig där och på magen. Usch.
Tur bara dom inte sätter sig mellan benen. Vem vill ha en bull-fitta liksom?
Hahaha, nä gud nu är jag trött känner jag eftersom natthumorn börjar komma. Vilket långt onödigt inlägg detta blev också. Och de roliga är att jag tänker avsluta det hela tiden men bara fortsätter att skriva. Antar detta är den ända ursäkten till att inte gå och sova denna lördag-kväll. Vilken treåring jag är!
Matilda lägg av nu!

Undra för den delen om någon faktiskt läser hela detta konstiga inlägg?
Antagligen inte.
Och OM någon ha gjort det så grattis du har just vunnit en kaka.

http://www.eda.se/Temp/be2e738a6711ea29023dd5c47bab9c10.jpg

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!