Det är lördag, och det innebär?

... Träning. Shihooo!
Om man bortser från dom bultande, ömmande underarmarna, dom trötta axlarna och den stela, ömmande ryggen så ser jag verkligen fram emot att få träna. Anledningen till att jag har så förbannat ont i kroppen är att vi var på klätterklubben med skolan igår. Höjdrädd som jag är lyckades jag ändå klättra 3 av dom höga väggarna. (Hade dock panik när jag skulle ner och instruktören bad mig släppa taget och ta tag i säkerhetslinan och fira ner mig, men ändå).
Jag kände redan när jag hade klättrat första väggen att armarna och handlederna värkte och svullnade upp, men smart som jag är ska jag spela tuff och skiter i att det gör ont. Men idag undrar jag om det var ett så klokt val?

Men för att fortsätta med vad fröken matilda gjorde igår så stack jag med mina kära klasskamrater; John, Charlie, Wille och Pontus till en kille som vi träffade förra helgen och satt där och chillade fram tills jag beslutade mig för att dra vidare och möta Rabbe och Tim som var med Madde och några. Jag stack dit och satte mig och chillegrillade. Satt och var spydig mot alla som kom i min närhet och förde konversationer med dom som jag inte var spydig mot. Vid 02.30 (egentligen 02.50 eftersom bussfan vart sen) tog jag bussen med Tim och åkte hem. Han lämnade mig dock redan efter halva bussresan men så trött som jag vart så gjorde de nog inte så mycket egentligen. Jag var inte precis ett toppen sällskap. Haha.

Och tillslut, bilder på lilla mig innan jag lämnade casa andren för att umgås.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting siteImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!