Den är bara ett fett blåmärke

Nu har jag varit inne på blogg.se för att blogga säkert 5 gånger den senaste timmen för att blogga. Men varje gång har jag klickat ner sidan och sagt att jag skiter i det. Nu gick jag in igen och tog tag i saken.
Min baksmälla har äntligen börjat släppa så att jag kan inta flytande föda i liten mängd i taget utan att den springer upp igen. Underbart.
Om ca en timme ska jag, pappa och frida tydligen till max hamburgare och käka. Fin middag i kväll med andra ord. Får hoppas ingen incident händer när jag käkar där men det tror jag inte.

Gäspade nyss och insåg att jag borde borsta mina tänder och ta ett tuggummi. Alkohol, magsyra och cola luktar då fan inte gott dagen efter ska jag säga dig.
Jag är medveten om att detta är ett aningen skumt inlägg och att folk antagligen inte är så sjukt intresserade av att läsa om jag åt igår och hur det såg ut dagen efter men vad fan. Man ska ju vara ärlig och öppen om sig! ;)

Men till rubriken så tänkte jag klaga lite på min p-stav som nu har blivit ett fett blåmärke och flyttat sig ca 1 cm. Det gör sjukt ont och om jag får tillfälle så ska jag fota det senare så ni får se hur läskigt det ser ut.

Men nu ska vi inte vara gnälliga så jag får helt enkelt ta tag i mig själv och fixa till mig lite. Fast nä, jag skiter i det.

Luftigt och fint inlägg detta blev. Tumme upp!

Bildlöst inlägg även detta.

Nåväl... Puss.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!