Perfekt ju... Eller inte!

Vaknade upp idag med världens svullnaste hals och hur ont som helst hade jag också. Bad mamma kolla i den och den var röd och svullen. "Fan vi har musik idag också" tänkte jag och kom fram till att sjunga nog inte var den bästa ideen jag haft. Jag fick stanna hemma och vila inför stockholm imorgon. SÅ fick det bli.

Vaknade igen vid ca. 12.30 och mådde lite bättre men inte mycket. Kom nyss på att jag gick och la mig 23.30 igår och det innebär att jag sovit i 13 timmar nu. Välförtjänt eftersom vi ska köra vid 7 imorgon bitti.

Nu får jag gå in och se om jag kan äta lite mat och sen ska jag väll åter lägga mig här i sängen och göra ingenting och vila. Härligt... Eller... Något...


http://www.vardguiden.se/images/_big/halsbold.gif

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!