Kan hon inte bara kläcka dom?

Nyvaken och fin är vad jag är. Äckligt hår och morgongägga i ögonen. Idag ska jag egentligen på dansläger klockan 16.00 men jag vetefan om jag vill. Känner inte alls för att dansa och sånt nu när vi har ett lång lov. Men vi får se, de är ju 5 timmar kvar förfan!

Nu har smällfeta katten (ex. Maggie) nu kallad Sockan jamat mig vaken sen hon kom och gömt sig under soffan och sängen 300 ggr så jag fått ta ut henne och fortfarande har inga kattingar kommit. Igår när jag kelade med henne såg man hur magen rörde sig massor (antar kattungarna hade "cat fight" i magen) men dom har inte kommit ut än. Jag är både förväntansfull och rädd.

Tänk så är de en död kattunge? Tänk så dör Sockan? Tänk så dör alla? Tänk så finns 2012s katastrofen!?

Nu ska jag käka frukost och se vart dagen bär hän.

http://www.tiennejonback.com/wp-content/uploads/2009/11/2012.jpg


=)

Det mayakalendern har beskrivit är framför allt mänsklighetens utveckling. När den långa räkningen började uppkom skriftspråket och man började bygga monument och uppfinna saker och det växte fram klassamhällen. Det var definitivt en ny tid från det som varit innan. Den tidsåldern tar slut nu om mindre än 3 år. Men det betyder inte slutet för jorden eller mänskligheten utan början på en ny tid och ett nytt medvetande. I samband med att vi inte längre följer himlarnas eller undervärldarnas planering kommer vi vara helt fria att skapa vårt eget öde.

2010-05-15 | 10:39:37 |
michelle

hahaha du är så lustig ! ;)

men inte blev väl dagen så fel ? :D <3

2010-05-15 | 14:15:54 | http://michellebik.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!