... ja vem vet kanske ett flygande tefat?

När jag vaknade för några minuter sedan, eller ja typ en halv timma sen, så låg jag och tittade på medans mamma gick och plockade tvätt för pappa skulle tvätta. Jag funderade på massa intelligenta saker så som ifall kanske min Sockan hade fått kattungar utan att jag märkt det, sedan rymt med kattungarna genom fönstret och skrivit en lapp att hon inte ville bo här för det fanns för lite mat?

När okej jag erkänner det tänkte jag inte, men jag låg och funderade på hur roligt det är att jag ligger i sängen klocka 12 och min mamma kommer ut i mitt hus och plockar tvätt? Det borde ju vara jag som plockar tvätt i mitt eget hus. Haha. Jaja. Bortskämda snorunge med betjänter är vad jag är va? (NÄÄÄÄÄÄÄ!)

Idag borde (måste) jag plugga lite. Måsta göra klart engelskan och imorgon får jag fråga Maddis snällt om hon kan hjälpa mig med spanskan. Dock har jag inte frågat än men det får jag väll göra... snart. (Om du läser detta så frågar jag dig här och nu).

Nä nu ska jag drömma vidare om flygande tefat, 2012, ett sommarjobb som innebär att ligga på stranden och motionera och se snygg ut som betalar 200kr i timmen, att jag blir känd, att jag inte blir känd... Ja... Ni vet, dom vanliga funderingarna.

http://alistairm.files.wordpress.com/2009/11/ufo.jpg

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!