Håller jag på att bli en mogen kvinna?

Var nyss inne i huset och beslutade vad jag skulle laga för kvällsmat till mig och Frida (eftersom mamma jobbar till 22 ikväll får jag laga mat och sånt kul...). Sen ringde jag och frågade Frida om det var okej att jag lagade lite pasta, sås och bacon i ugnen. Och det var det. Sen satte jag mig i soffan och reflekterade över läget.

Idag när jag gått upp bäddade jag haft Jacobs säng. (La i alla fall täcke och kuddar lite fint). Sen när jag kom hem har jag tränat till träningsvideor (typiskt som vuxna gör). Sen dessutom YOGA! ( SKRIKER JU BARA VUXET!).  Och nu det med maten. (Lägg märke till att jag kommer laga maten och stå färdig med den klockan 18.00 som vanligt när Frida kommer hem.

Idag bara skriker det mogenhet och vuxet om mig. Snart dags att flytta hemifrån och skaffa en lägenhet i stan ju! FAN vad jag hade velat ha en egen lägenhet. Skulle till och med lära mig tvätta och köpa handskar så jag kunde diska! Hade vart underbart! *Önska önska önska*!

http://4.bp.blogspot.com/_BBPjEkO2vdQ/RstqFFIGbxI/AAAAAAAAAQg/ekh04RwG0CA/s320/vuxen.jpg


Johanna

Jag bor ensam.. fast inte fan är jag vuxen för det xD

2010-05-05 | 17:11:05 | http://mariamichaelas.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!