En aningen lustig natt och olustig morgon

Igår slutade det med att jag och Michelle stack med Rabbe och hans vänner till någon strandfest där folk satt och drack och frös. Inte så poppis för min del så vid 12 tiden hade Jacob anlänt med och då stack vi hem till honom. Jag hade så ont i fötterna att jag lånade jacobs cykel.
Iväg cyklade jag och vilse med. Efter att jag chansat lite hittade jag tillslut hem till jacob. Där sov jag och Michelle och det var en ... Intressant natt må jag säga.... !!

Idag vaknade jag och michelle många gånger men efter att jag beslutade vid 10 tiden att gå upp så fick jag och michelle frukost på sängen av jacob och sedan låg vi alla tre och kollade på tv och gosade.

Nu är jag hemma och michelle har nyss åkt hem. Sitter och funderar på vad jag ska göra med mitt liv idag. Funderar på att vara hemma men samtidigt är det en del av mig som blev sugen på att dra ut ikväll med efter som det blev en lugn kväll igår. Men vi ser vad som händer. Kanske slutar med att jag pluggar? HAHAHAH vem försöker jag lura?

http://snubben.files.wordpress.com/2007/05/frukost.jpg


RABBE

MAN VART JU FAN HOTAD MÄ STRYK ÅSSÅ!

2010-05-19 | 00:02:50 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!