Då är man hemma ännu en dag

Sitter i min soffa, med min dator, i mitt hus och funderar på att byta mina kläder och gå in i min dusch och duscha bort min smust och sen torka mig med min handduk.

Någon som la märke till något? Haha.

Nej men ja. Så är läget vare sig mitt/min något. Ikväll/eftermiddag hoppas jag min lilla prins Jacob kommer och ger mig massage och sånt trevligt. Får väll hoppas han kommer innan typ sent. Han brukar ju träffas och ta tid för mig rätt sent för det mesta. Men så är han. Alla kan ju inte vara som mig för då om något hade världen rasat samman. DET hade vart en katastrof?!
Tänk en värld där alla kunde bli as sura över alla småsaker. Där alla var långsynta och där alla behövde uppmärksamhet?! Det skulle slutat med 3:e världskriget och lite till. O-M-G säger jag bara.

Idag på idrotten hade vi boxning och det var super kul. Gillade det verkligen! Hade jag inte haft handledsskadorna hade jag nog övervägt om det inte vart något för mig. Men nu har jag skadorna så det tjänar ingenting till att överväga vad som skulle kunna vara något för mig och inte.

Och var SYV på skolan idag? NEJ! Självklart nu när omvalet till Gymnasiet ska vara gjort på torsdag så är hon inte där och kan säga åt mig vad jag ska välja. Hade vart lättare om det fanns typ 3 linjer. Nu finns det typ 300 linjer och inget jag vill gå. Eller jag vill gå lite av varje. Men vill i vilket fall inte gå turism längre. När jag var på sture förra veckan kände jag att det inte var vad jag alls ville. Så nu är mitt första och tredje val borta. Då har jag mitt andra val frisör kvar, men vet inte om det är det jag vill gå längre ändå + att jag inte säkert kommer in eftersom jag antagligen kommer sänka mig mer denna terminen. *Suck* Jag står här 2 dagar kvar i valet och kvalet och just nu är jag på ruta noll. Vet inte alls vad jag vill längre. Men jag vet att jag kommer inte orka en "plugg linje" samtidigt som jag inte tror jag vill jobba med tex måleri eller bygg sedan och därför verkar det onödigt att välja det ju. Men jag vet fan inte. GUD!? Jag kommer ingen vart med mitt tänkande.

Nej nu går jag och tar mig en dusch istället och gör mig fräsch tills Jacob kommer så han slipper gosa med en äcklig flickvän och bara nu får gosa med en halväcklig flickvän. Super bra.

Vi höres! CU!

http://www.dittval.nu/var/site/storage/images/media/teasers/large/gymnasieval/162338-3-swe-SE/gymnasieval_orginal.gifTobbe | Tävling om parfymer på bloggen! :)

Hejsan! :) Hur är det med dig? :)Jag har en tävling på bloggen om parfym, Var med du med?Här är länken: http://tobbees.com/2010/may/tavling.html#comment

2010-05-05 | 04:53:37 | http://tobbees.comNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!