5 timmar och lite mat

Hej!

Just nu sitter jag i Jacobs stol vid hans dator och väntar på honom. Åkte direkt hit från Stockholm så har inte ens var hemma än. Är rätt trött trots jag sovit säkert 3 timmar i bilen. Men sen var jag ju också uppe vid 8 i morse också. Det kanske förklarar varför?

Nu är jag i alla fall mer eller mindre hemma!

Helgen har vart underbar och jag har haft super kul och en helt underbar helg. Jag har fått tillbaka min kärlek för stockholm och vill verkligen flytta dit. Får se om jag kan lösa det till om ett år eller något. Problemet är ju egentligen bara pengar. Én lägenhet med hyra på ca 5000kr i månaden är ju inte så lätt att betala hur som haver. Men vi får hoppas på ett under!

Nu tycker jag att Jacob borde komma eftersom att han sa halv sex att han skulle vara hemma vid 7. Nu är klockan 12 minuter över. Jag får väll lägga mig i sängen och se glad ut, naken. Haha nä men ja. Vi hörs!

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!