1+1 snart är det kemi!

Ensam sitter jag i min soffa. Jag är mätt och belåten. Jacob sprang nyligen till bussen och som sagt är jag ensam.

I morse gick jag upp vid 06.50 och fixade mig. Gick till bussen 07.30 och Jacob låg kvar i min säng och sov som en liten bebis. Jag kom till skolan, gjorde kemi nationella och gick till syv. Jag beslutade mig för att välja om till Hälsa - Idrott på John Bauer och ska göra omvalet sen ikväll.

Jag tog bussen hem 10.00 var hella 10.40 och väckte min lilla törnrosa som låg och sov fortfarande. Vi gosade lite och jag berättade om provet och sen så gick vi in och käkade plättar. JUMMI!
As I said; så stack Jacob nu för han skulle träna småglin och sedan träna (- gå och kolla fotboll med sina vänner). Nu får jag inte träffa honom för ens tisdag efter att jag vart i stockholm!? Han kommer ju hinna glömma mig *ledsen*. Men ja.

Ikväll blir det dans, yey.... NOT! Känner inte alls för att dansa och ännu mindre känner jag för att ha uppvisning nästa söndag. FAN säger jag bara. En halv dans, med fula kläder, dålig koreografi och fula dansare. NÄÄ! Säger jag bara. Fan heller. Kan garantera att den söndagen kommer jag hitta en anlening att inte komma.

Nä slut klagat för sekunden. Nu ska jag ta på mig lite kläder och gå och hämta en Clementin! http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.32733/Image/clementin.jpg


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!