Viktväktarna

I förrgår köpte sig min kära mamma en helt ny fin våg. Den var high tec och hon var så glad. Fram tills hon testade den. "DEN SÄGER ATT JAG HAR GÅTT UPP 3 KILO!" Och med den domen beslöt mamma att från och med måndag, imorgon, så ska hon gå på viktväktare mat. Alltså;

Grönsaker
Frukt
Wook
Mer wook
Mer grönsaker
och mer frukt.

Eftersom jag är som jag är när det gäller vikt så beslutade jag också att om hon ändå ska laga "specialmat" till sig så kan hon lika gärna göra det till mig med. Så nu ska vi kopiera upp ett häfte med hur mycket points allting är värt och sedan kalkylera fram hur många points jag får äta.
Denna dieten kommer förmodligen pågå tills mamma gått ner sina 3 kg, eller tills att jag tröttnar. Men att vara lite nyttig då och då är ju inte fel? Det är ju inte så att jag kommer gå ner i vikt, möjligen kanske ett kilo om jag har tur liksom.


Någon som testat viktväktarnas metod innan?
http://www.mynewsdesk.com/files/e90673b5f4b5ba8b74cf64546b79da11/resources/ResourceLogotype/thumbnails/image001_small.jpg


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!