Viktväktarna

Nu har jag hållt på med viktväktar mat i 12 dagar. Jag är inte riktigt säker på hur mycket jag gått ner, men lite måste jag ha gått ner eftersom att när jag vägde mig först så vägde jag 53,7kg. Nu väger jag mellan 51,3 - 52,5 beroende på om det är på morgonen eller eftermiddagen. När jag vägde mig första gången var det på eftermiddagen så jag antar att åtminstånde 0,5kg eller något sånt borde jag ha gått ner. Syns dock inte och jag känner mig inte smalare.
Min mamma har däremot gått ner ca 3kg vilket är duktigt! Dock har hon ju lite mer att tappa än mig.

Egentligen försöker jag ju inte banta eller så, men att gå på viktväktarna gör så att man väljer smartare mat. Eftersom jag bara har 18 points per dag betyder det att istället för att ta glass på eftermiddagen så får jag ta en frukt och istället för att dricka läsk får jag dricka vatten med bär i. Till kvällsmat får jag äta mer grönsaker och såklart blir det inget godis alls. Tycker att detta är ett bra sätt att hålla en balans här i livet. Dock hade jag ju int gått upp i vikt om jag käkade kanske 25points per dag liksom? Men äter jag max 18points så betyder det att man äter så att man går ner lite granna. Och nu till "bikini säsongen" är det ju inte helt fel att vara bara liiiiiite smalare än på vintern?

Måste säga att jag är mer motiverad till att träna nu också eftersom att jag ser att maten hjälper så känns det som att om jag tränar extra hårt hjälper det ännu mer. Och dessutom.. Tränar man extra mycket så får man ju mer points att äta. Det är ju bra nu till helgen tex?

För alla som vill vara snygga till bikini säsongen så kan jag ju rekommendera lite "home viktväktar-mat" och några små träningspass. Kommer förresten att göra ett tränings inlägg antingen i eftermiddag eller imorgon om övningar och sånt som är super lätta men som faktiskt hjälper bra!

http://www.partypinglan.se/images/Weight%20Watchers.jpg

http://marievv.se/pictures/230_44.png

emma

sv: jaa verkligen!

taack desamma :)

2010-03-26 | 15:53:22 | http://zzetterbberg.blogg.se/
ida

tack!

din med:D

2010-03-26 | 15:56:12 | http://idaakluft.blogg.se/
Cassie ♥

sv : Tack så mycket ! :D

2010-03-26 | 16:09:12 | http://cassiefoto.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!