Varit och tävlat

Hej allihopa!

Nu har jag vart hemma 1 timme och ätit. Kom hem och var så hungrig att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Dagen började ju redan kl 06.30 när jag gick upp och käkade och fixade mig. Klockan 07.50 var jag vid gymnastikens hus och klockan 09.00 var vi i Varberg. Vi värmde upp och förtränade på fristående. Så efter klockan 10.00 så har jag suttit på min rumpa på en hård bänk och väntat på att få köra fristående. Vid ca klockan 16.00 fick vi köra vårt fristående på 2,30 minuter och sedan fick vi vänta 1½ timme till innan prisutdelningen var. Mitt lag kom 4:a i fristående vilket var lite retligt men ändå bra. Det var ju bara HFG lag som slog oss så ingen fara skedd!
På hela dagen har jag bara ätit en pasta och köttbulle sallad så jag var verkligen hungrig när jag kom hem vid 19.00.

Detta är ju då hur min dag har spenderats, känns helt sjukt att gå in i en äcklig illaluktande gymnastiksal klockan 09.00 och komma ut 18.00 från den?! Känns som det liksom varit en sorts dröm eller som om man varit i koma i salen. Lite konstig känsla med andra ord.

Men HFG tog i alla fall hem massor av medaljer! Guld, silver och brons i alla tre grenarna (hopp, matta & fristående). Bra gjort alla!

Eliza31MARSHALL

Come to respected writing service. Don't be afraid to buy <a href="http://primeessays.com/index.php?mode=custom-papers">Custom Papers</a>. That can make your studying period better.

2012-01-16 | 08:56:57 | http://www.primeessays.comNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!