Vaknat och ....

Nu har jag vaknat upp i ännu en spännande dag. Spännande? Jasså det säger jag... Det har inte hänt något spännande idag... Har kollat vad folk ska göra idag och ingen ska göra något. Någon ska på Club Quality och alla andra ska bara vara hemma. Som det ser ut nu får jag sitta hemma, helt ensam och ha tråkigt ikväll. Vem vill sitta hemma helt alone en fredag kväll?! Inte jag i alla fall, men det ser ut som jag och Strumpan får sitta och titta på någon film jag sett 20 ggr innan.
What a life!

Tänk om man hade pengar och inte var tvungen att gå i skolan. Då skulle jag åka på weekends var och varannan helg, jag skulle shoppa mig en ny garderob och massor high-tec. Prylar, men mest av allt skulle jag resa! Resa, resa, resa. Det är det bästa som finns!

Nu sitter jag och drömmer mig bort... Sola... Bada... Festa.. Träffa människor.. ALLT!

r

malin

cool header du har :D me like

2010-03-05 | 15:11:57 | http://moollys.blogspot.com
PalmerShawn34

I was a little distressed to accept writing company, but not anymore. But once my writer and I got as one, all of this was sort out, and my <a href="http://bestwritingservice.com/essay-body-paragraphs.html">essay body paragraphs</a> was glorious! I got a premium essay and my editor communicated with me all the time.

2012-01-16 | 08:07:49 | http://bestwritingservice.comNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!