Vad skulle hända om...

En undersökning helt plötsligt skulle visa att man får garanterad cancer (tex) av Kaffe?  När jag satt i bilen på vägen hem från mötet innan så började jag fundera på det. Folk slutar ju röka och sånt för att det är farligt. Många vill inte sola för man kan få cancer (säger vissa) och massor av sådana saker. Men Kaffe är ju något som så många dricker. Mer eller mindre alla vuxna dricker ju kaffe och är beroende av det.
Jag fick bilden av att det står på förpackningen till kaffet " kaffe dödar " (precis som på cigaretter). Om man köper en kaffe på mc donalds står det på förpackningen " kaffe är en drog " / " vill DU dö av ****? ". Hahah. Jag tyckte i alla fall att det var en spännande tanke.

http://www.kaffecompagniet.se/bilder/kaffesortiment.gif
Någon mer som brukar ha spännande filosofiringar?
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!