Tröttare har jag nog aldrig vart

Alltså...
Det är helt sjukt! Jag är så trött att jag vet inte vad jag ska ta mig till! Håller på att somna här framför datorn (då har jag ändå sovit 45 minuter på bussen hem). Kommer typ trilla ihop. Sedan vill jag inte sova än heller, för då kommer jag vakna vid 23 tiden ikväll och inte kunna somna om igen. Och det är ju måttligt kul det också.

Som vanligt ska alla ut ikväll, Tjejerna ska på middag (pizza) och sedan se Alice i Underlandet, Jag ville inte hänga med för jag visste jag skulle vara såhär trött och sedan vill jag inte betala pengar för att se en sådan film. ALDRIG i livet att jag lägger 90;- på att se en film jag tycker verkar värdelös. Killarna ska ju på krogen som vanligt när dom inte hittar hemma fest (och med tanke på min historia från förra helgen ska jag nog inte försöka mig in där på några helger igen, haha).


Dunken.se
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!