Träning

Nemen hej! Nu är jag tillbaka från träningen som gick sådär. Vi tränade på våra "hopp" och svårigheter i friståendet och körde även friståendet en och en inför resten av gruppen. Självklart failade jag som vanligt och tappade bort mig, tog fel ben i balansen... Sådana saker som jag vanligtvis kör normalt, men just när alla tittade så gick det inte.   
Det som jag däremot blev lite förvånad över var att jag inte kommer få vara med och tävla i RM i maj. Jag tränar ju bara fristående och inte längre matta /hopp eftersom mina handleder, min doktor och mitt välmående inte tillåter detta. Men jag har varit helt inställd på att tävla RM som alla andra. Men idag på träningen kom det fram att jag inte fick tävla därför att jag inte tränade matta hopp och att doms om gör det ska ha friståendet. För det är inte tillåtet att bara vara med i en gren eftersom det är "TRUPPgymnastik". Jag förstår dom på ett sätt samtidigt som jag undrar vad det finns för mening för mig att träna om jag ändå inte får tävla? Vad jag ska jag då kämpa för? Visst att bli bättre, men hur kul är det att bli bättre när ingen får se det?

Fick mig en liten tankeställare nu eftersom jag var så inställd på tävling, trodde verkligen inte det skulle bli såhär. Men ja... HFG, Emma och Kattis bestämmer ju så vad kan jag göra? Det hjälper ju inte att gå och vara sur eller tjata till sig en plats för säger dom att jag inte ska tävla så vill dom inte heller ha med mig.
Antagligen tycker dom inte jag kör så bra heller eftersom att i så fall skulle de tagit med mig trots det inte är "passande". Ja, jag får erkänna för mig själv och alla andra att jag inte är så duktig i fristående. Innan när alla andra var sämre, var jag duktig, men nu när alla har tränat och tränat och jag inte gjort det har alla andra blivit super duktiga och jag står på samma ställe och utvecklas inte.

Frågan är om det är värt att fortsätta träna eller om jag ska sluta?
Mia

Nej du får itne sluta ! :)

2010-03-20 | 18:47:56 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!